×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/rs/
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/rs/
piatok, 01 jún 2012 21:11

Jovičania nestrácajú chuť vyhrávať. Ani pred zápasom v Plešivci Doporučený

Napísal(a) Matúš Sopócy
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Jovice - Rakovnica 6:2 (4:0). G: Rusnyák 2, Spišák, Gebe, Doboš, Lovaš - Fabián, Murza
Jovičania minulú nedeľu v 19. kole II. futbalovej triedy hostili  súpera z Rakovnice, a dalo sa predpokladať, že po nevydarenom zápase na Dedinkách si budú chcieť domáci napraviť chuť. Už od úvodu bolo jasné, kto bude hrať prím v tomto zápase. Domáci nedali hosťom šancu a už do polčasu im nasúkali štyri góly. Hostia sa snažili nakopávanými loptami dostať k bráne domácich, ale s týmito loptami nemala obrana Jovičanov žiaden problém.
V druhom polčase sa pokračovalo v podobnom tempe ako v tom prvom.

Hosťom sa naskytla možnosť skórovať z pokutového kopu, čo sa im aj napokon podarilo úspešne realizovať.  Domáci pridali ešte dva góly a hostia v úplnom závere ešte korigovali výsledok. Výsledok 6:2 hovorí za všetko. V nasledujúcom kole cestujú Jovičania do Plešivca s cieľom potvrdiť domáce tri body, avšak určite to nebude ľahký zápas!
Rozhodoval Palacko, Rišpán, Pažítka.

Neporaziteľnosť Jovičanov skončila na Dedinkách, ale dojem z hry zanechali dobrý

Dedinky - Jovice 2:0.
Zápas 18. kola II. triedy na Dedinkách mal určite veľmi dobrú úroveň. Stretli sa dve pomerne mladé mužstvá, takže diváci mali určite radosť z predvedenej hry, či už domáceho alebo hosťujúceho mužstva. V prvom polčase sa domáci dostávali ku 16-tke hostí pomerne často a mali určite navrch, Jovičania mali prakticky len jedinú vážnejšiu šancu, ale hosťujúci hráč v dobrej šanci vysoko prekopol bránu domácich. Domáci sa ujali vedenia po štandardke, kedy sa lopta od tyče odrazila do brány.
V druhom polčase domáci výsledok poistili svojím druhým gólom, takisto zo štandardnej situácie. Hostia sa snažili o kontaktný gól, avšak obrana domácich ich k tomu nepustila. Týmto zápasom sa pre Jovičanov skončila ich jarná séria neporaziteľnosti, avšak za predvedený výkon sa nemuseli hanbiť a určite zanechali dobrý dojem. Domáci vyhrali zaslúžene, to si treba priznať, lebo počas celého zápasu pôsobilo domáce mužstvo futbalovejšie a kompaktnejšie. Dedinkám držíme palce v boji o postup! A ešte treba poznamenať, že sa hralo na vynikajúco pripravenom ihrisku, čo je u nás v okrese takpovediac raritou.
R: Jonáš, G: Tokoly 2.
Napísal Matúš Sopócy

{jcomments on}

Čítať 2423 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:22

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!