nedeľa, 18 august 2013 20:38

Kým začal bystranský gólostroj, diváci naň museli čakať pol hodiny

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Rožňavské Bystré – Slavošovce 6:0 (2:0). Góly: Urban 3, Lipták 2, Minčík. Na tvrdom no dobre pripravenom trávniku začali zápas druhého kola 1. triedy obidve mužstvá vo svižnom tempe. Až do 18. minúty sa hralo iba medzi 16- kami, až prišla prvá strela Liptáka, ktorá však minula bránu hostí. V 23. minúte sa na pravej strane uvoľnil Lipták, no jeho presný center Urban hlavou ešte nenasmeroval do brány. V 26. minúte mali veľkú šancu skórovať Slavošovčania, no Koncz výborne vystihol loptu, ktorou ho chcel hosťujúci hráč prelobovať. Potom už prišli na rad Bystrania. V 30. minúte Urban vybojoval loptu a poslal do behu Minčíka, ktorý nezadržateľne skóroval. 1:0 To sa už misky váh naklonili na stranu domácich. O 3 minúty na to si Urban s Minčíkom úlohy vymenili a Urban po dobrej Minčíkovej prihrávke nedal Karalovi v bráne hostí šancu. 2:0 Po Demjanovej peknej strele v 36. minúte mohol o čosi neskôr Minčík pridať ďalší gól, no zblízka netrafil správne loptu.
Druhý polčas už bol jasne v réžii domácich. Najskôr Liptákovu strelu v 51. minúte do vinkla Karalo bravúrne vyrazil, no o 2

minúty neskôr už na samostatný nájazd Urbana a jeho strelu pod brvno nestačil. 3:0 V 60. minúte mohol zvýšiť Dorkin, no jeho strelu z uhla brankár vyrazil. Potom bol v ďalšej šanci Urban po skvelej uličke Jara Galla. Na 4:0 upravil v 72. minúte Lipták strelou z 28 metrov, po ktorej sa musel Karalo červenať. V 78. minúte Urban vyškolil obrancov Slavošoviec a svojim tretím gólom zvýšil na 5:0. K strelám sa dostali aj Lompart a Tomko, no ujala sa až Liptákova strela v 83. minúte, keď z uhla prestrelil brankára. 6:0.

Pred 80 divákmi rozhodoval Macko.
Zostava Rožňavského Bystrého: Koncz, Kuchta, Jaro Gallo, Demjan, Dorkin, Lompart, Lipták, Krága, Urban ml., Minčík. Striedali: Galata, Tomko.
Miloš LENG

 

Čítať 1958 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:25

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!