nedeľa, 06 máj 2012 23:22

Najväčšou "neznámou" pre mužstvá II. triedy sú stále futbalisti Mladosť Jovice Doporučený

Napísal(a) MG-OD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dedinky a Jovice dosiahli v 16. kole II. triedy vo futbale so svojimi súpermi najvýraznejšie víťazstvá. Obidve mužstvá mali za súperov jedenástky, ktoré bojujú o tohtoročníkového víťaza súťaže. Kým Dedinky mali hostí s najväčším záujmom bojujúcich o víťaza, Jovičania hrali na ihrisku súpera s rovnakým záujmom, ale ich výrazné víťazstvo 1:6 by skôr ich predurčovalo do tejto úlohy namiesto domácich Pačanov. Jovičania iba potvrdili, že sú v odvetnej časti ročníka mužstvom s najlepším výsledkami, keď v doterajších 5 zápasoch stratili iba bod, aj to doma s Nižnou Slanou. Rezerva Rožňavy akoby na jar strácala dych a aj chuť zabojovať o víťaza súťaže s možným postupom do I. triedy.

Svedčí o tom vysoká prehra s Dedinkami, ktorá svoje predsavzatia postúpiť berie zodpovedne a vyprášila rožňavčanov pokmerne vysokým rozdielom 6:1. V odvete jej patrí až siedma priečka. Oveľa lepšie si počínajú aj Banici z Nižnej Slanej, ktorí v každom kole vyťažia viac, ako im na jeseň bolo určené, keď získali až desať bodov a patrí im tretie miesto v jarnej tabuľke. Čoltovo ešte na jar nevyhralo a stále sa kvasí na poslednom mieste. Obdržali na jar i najviac gólov zo všetkých mužstiev – 25 a to z piatich zápasov neveští pre nich do budúcna nič dobrého. Celkove od nich sú horší už len Plešivčania, ktorým patrí 12. miesto so ziskom 10 bodov. Do konca ročníka je ešte ale 6 kôl, ktoré môžu priniesť rôzne výsledky a pomeniť i miesta na čele tabuľky.
Výsledky 16. kola: Honce – Plešivec 1:2, Rakovnica – Kečovo 4:2, Dedinky – Rožňava B 6:1, Brzotín – Čoltovo 3:1,  Pača – Jovice 1:6, Nižná Slaná – Štítnik B 3:1. 

PRIEBEŽNÁ TABUĽKA II. TRIEDY PO 16. KOLE

 












{jcomments on}

 

Čítať 1938 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:30

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!