nedeľa, 13 marec 2011 20:00

Nedeľňajšie kľudné poobedie prerušil priateľský futbalový zápas Kružná – Drnava 0:2 (0:2) Doporučený

Napísal(a) HC_kosice_19
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Ilustrácia z fubalového zápasu v Kružnej.Nedeľňajšie kľudné poobedie 13. marca t.r. v Kružnej prerušil priateľský futbalový zápas medzi domácou Kružnou a Drnavou. Len pre informáciu - Drnava hrá o súťaž nižšie ako Kružná, v II. triede sú hostia na prvom a domáci v I. triede na treťom mieste. I preto bola považovaná za favorita zápasu domáca „garda“. Hralo sa na ťažkom teréne, pri nádhernom futbalovom počasí.
Prvých 20 minút prinieslo tvrdý boj v zálohe. Domáci si vypracovali pološance, no skórovať sa im nepodarilo. V polovici prvého polčasu domáci mali možnosť otvoriť skóre, ale po prvom rohovom kope domácich lopta letela priamo na bránku, ale brankár Zakhar ju vytlačil

na brvno a z čiary ju pred dobiedzajúcim Kerekešom vypálil Emödi. Kerekeš bol najnebezpečnejším hráčom domácich, no obrana hostí ho po každom zákroku znemožnila. Ani bratia Breuerovci sa nevedeli presadiť proti sformovanej obrane, vedenej Petrom Búlikom a Robertom Kovácsom. Keď sa už zdalo, že na polčas sa pôjde bez gólov, tak drnavský blesk udrel dvakrát. Najprv po skrumáži v päťke sa presadil loptou do prázdnej brány Görgei a o minútu neskôr ten istý hráč bol faulovaný v pokutovom území, a penaltu bez problémov a s prehľadom premenil Mázik. Polčas 0:2.
V druhom polčase sa Kružná snažila a snažila, no drnavská hradba bola neprekonateľná. Práve naopak, Drnava mohla zvýšiť svoje vedenie aj o viac gólov. Róbert Orbán mal viac tutoviek, no dnes nemal súdené skórovať. Ani Miroslav Mázik, ktorý z akcie nie a nie sa presadiť. Florián Emödi, záložník hostí, už odohral jeden zápas za dorast ešte predobedom a veru na ňom bolo vidieť, že celých 90 minút nezvládne vo vysokom tempe. Ale keďže už Drnavčania nemali koho striedať, tak museli dohrať takto oslabení. Nakoniec však dotiahli hostia zápas do víťazného konca i bez inkasovaného gólu.
Predzápasové hlasy zneli optimisticky od domácich, no niekedy sa hráči Kružnej viac starali o komentovanie. Svoju energiu mali využiť na futbal, viac by im to pomohlo.
Kružná - Drnava 0:2 (0:2),  góly: Görgei, Mázik (z 11m). Zostava Drnavy: Zakhar – G. Petro, Búlik, R. Kovács, Cs. Garaj – F. Emödi, Mázik,  T. Petro, Görgei – Š. Farkaš, Orbán,  striedali – J. Maliňák, Kömlei a Bukovič.
(HC_Košice_19)
{jcomments on}

Čítať 2531 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:31

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!