×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2013/10kolo
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2013/10kolo
nedeľa, 07 október 2012 21:34

O výsledku zápasu v Rožňavskom Bystrom sa rozhodlo už v prvom polčase Doporučený

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Rožňavské Bystré - Betliar 2:3 (2:3). 7.10.2012 - 10. kolo - I. trieda. V Rožňavskom Bystrom prítomní diváci videli kvalitný zápas, o čo sa postarali obidva tímy. Betliarčania kvalitnou hrou a Bystrania bojovnosťou a nasadením. Už v 2. minúte vybojoval loptu Urban st., nezištne prihral Tomkovi, ktorý strelou po zemi dal úvodný gól. 1:0. Odpoveď hostí nenechala na seba dlho čakať. V 6. minúte si slabú strelu nešťastne tečoval do siete Jaro Gallo. 1:1 V 12. minúte trafili hostia brvno. V 16.

minúte sa dostal pred brankára hostí opäť Tomko, no tentoraz jeho strelu brankár vyrazil. V 17. minúte vystrelil zo 16 metrov I. Lorincz a jeho polovysoká strela skončila v bráne Bystrého. 1:2. Hostia mali veľmi dobrý  a rýchly  prechod do útoku z čoho najviac ťažili. Bystrania niekedy strácali ľahké lopty, o ktoré potom museli tvrdo bojovať. V 28. minúte krásnou strelou z 20 metrov hostia dali už svoj 3. gól. 1:3. V 30. minúte vystrašil brankára Betliara Čapó delovkou z 25. metrov. V 44. minúte po krásnej akcii Urban ml., hlavou k žrdi znížil na 2:3. V posledných sekundách polčasu Bystrania dali aj svoj tretí gól, no rozhodca ho pre ofsajd neuznal.
V druhom polčase sa hral opäť obojstranne útočný futbal. V 50. minúte dobre zasiahol Koncz. Bystranom chýbalo trochu viac odvahy v závere svojich útočných snažení. V 76. minúte opäť Koncz zázračne vyrážal na roh. Bystranom pred koncom zápasu dochádzali sily, no priamy kop zo 40 metrov, ktorý zahrával Jaro Gallo, mohol znamenať vyrovnanie. Tentoraz sa však vyznamenal gólman Betliara.
Pred 80 divákmi rozhodoval K. Chomjak.
Zostava Bystrého: Koncz - Ján Gallo, Jaro Gallo, Kuchta, Krága, Dorkin, Čapó, J. Urban ml., J. Urban st., Minčík, Tomko.

MILOŠ LENG

{gallery}futbal/2013/10kolo{/gallery}
{jcomments on}
 

Čítať 1953 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:32

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!