streda, 17 jún 2015 15:47

O zápasoch posledných kôl mužstiev z okresu Rožňava v krajských súťažiach

Napísal(a) Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

sp mfk roznavaKrajské súťaže VsFZ vo futbale sa v uplynulom júnovom víkende skončili. Vo IV. lige - JUH reprezentuje okres Rožňava SP MFK Rožňava a V. lige K – G sú to celky Krásnohorského Podhradia, Betliara, Gemerskej Polomy, Gemerskej Hôrky a Dobšinej.
Prostredníctvom spolupracovníka Štefana Tomášika sme požiadali väčšinu zástupcov z uvedených klubov o zhodnotenie zápasu posledného kola. 

SP MFK Rožňava
rv havko tomasHráč Tomáš Havko o zápase Michaľany - Rožňava: 
Do posledného zápasu sme išli s jasným cieľom vyhrať a rozlúčiť sa víťazstvom, bohužiaľ museli sme sa zmieriť s bodom. Myslím si, že sme nepodali dobrý výkon, súper bol húževnatý a podarilo sa mu otočiť priebeh po prvom góle J. Figúra. Našťastie sa nám podarilo po góle F. Kovácsa v 89. minúte aspoň vyrovnať. Sezóna končí, oddýchneme si a začneme sa, dúfam všetci, spoločne pripravovať na novu sezónu. 

MFK Dobšiná
dob barnak jergusHráč Jerguš Barnák o zápase Dobšiná – Betliar 
Začali sme výborne hneď v 3. minúte sme dali prvý gól, a následne sme sa prispôsobili hre súpera, mali sme veľa šancí, žiaľ, gól sa nám nepodarilo streliť. Hostia v druhom polčase dokázali vďaka R. Fabianovi vyrovnať, avšak hneď ani nie o minútu sme

dokázali zvrátiť výsledok na našu stranu, následne sme už výsledok udržali. 

FK Gemerská Hôrka
Zsolt ištokHráč Zsolt Ištók o zápase Malá Ida – Gemerská Hôrka 
V zápase sme mali prevahu, ale útoky zastavoval asistent rozhodcu. Hlavný rozhodca ako aj asistenti boli pod vplyvom alkoholu. Po zápase prišla polícia, dychovú skúšku však odmietli. Čo sa týka incidentu pre, ktorý sme zišli z ihriska: dvaja hráči domácich začali biť našich divákov.

FK Krh. Podhradie
Predseda Štefan Kún o zápase Krh. Podhradie – Čečejovce
Zápas bol na to, že išlo o posledné kolo dosť nervózny, asi v dôsledku toho že hostia potrebovali bodovať ,čo sa im nakoniec aj podarilo. Nevyužili sme niekoľko sľubných šancí, no šance boli aj na druhej strane, viac z hry sme mali určite my.

Pripravil: Štefan Tomášik

 

Čítať 2921 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:32

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!