sobota, 05 november 2011 16:10

Osem kôl bez prehry ukončili Drnavčania hladkou prehrou v Kechneci Doporučený

Napísal(a) FKBD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Kechnec - DRNAVA 3:0 (2:0). Góly: Kababik, Nickler, Zatko. Drnave nechutil štvrtoligový dorastenecký zápas so začiatkom o 10.00 hod. Bol to zápas tretieho so štvrtým, no očakávané pekné futbalové divadlo sa neuskutočnilo. Drnavčania pôsobili v 1. polčase nekoncentrovane, zaspato, a keď sa prebrali už sa nič nedalo robiť. Hostia do dnešného zápasu ťahali šnúru 8 zápasov bez prehry, no dnes už Kechnec bol nad ich sily. Možnosť reputácie bude budúci týždeň v 2. predkole, keď Drnava privíta Bidovce.
Baník sem prišiel s filozofiou s akou nastúpil aj vo Valalikoch, no už v 9. min. prehrával. Nedôrazný odkop N. Kovácsa perfektnou strelou

využil Kababik. 1:0. Drnavu ani gól neprebral a pokračovali naďalej v zlom výkone. Jediná možnosť Drnavy vsietiť gól prišiel v 14. min., no Maliňák pálil mimo. Druhý gól prišiel po ďalšej chybe obrancu, Szöcs si neustrážil hráča a Nickler zvýšil na 2:0. Domáci strieľali z každej pozície a míňali bránu len o pár centimetrov. Tretíkrát bol brankár Drnavy prekonaný v 44. min po rohu domácich, no Emödi z čiary vyhlavičkoval loptu. Polčas 2:0.
Hostia sa v prestávke nabudili a vyšli na druhé dejstvo ako vymenení. Prišli konečne šance, kombinácie a prevaha bola jednoznačne na strane Drnavy. J. Kovács po rohu pohrozil, no po ďalšej štandardke prišla najväčšia šanca Drnavy. Dobre hrajúci Herczeg sa ocitol v 100-%nej šanci, no loptu napálil len do brankára. Domáci začali byť nervôzni, no predsa sa im ušiel gól aj v 2. polčase. Zatko si nabehol na center Feča a bolo to 3:0. Drnavčania nechápavo krútili hlavou, boli určite futbalovejší v 2. polčase, no predsa oni boli tí, ktorí inkasovali. Do konca zápasu sa už nik nepresadil a Drnava tak hadko prehrala v Kechneci 3:0.
FKBD
{jcomments on}

Čítať 2017 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:34

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!