nedeľa, 11 august 2013 22:01

Pod Geravami Bystrania rázne vykročili do novej sezóny Doporučený

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dedinky – Rožňavské Bystré 0:4 (0:2). Góly: Jaro Gallo, Urban, Minčík, vlastný.
Bystrania sa v úvodnom zápase nového futbalového ročníka 2013-2014 pod Geravami predstavili vo veľmi dobrom svetle, už aj s novými posilami Liptákom, Lompartom, ktorí prišli na prestup zo Slavošoviec a Fábian, Hencel a Očkaik, ktorí prišli na hosťovanie z Rakovnice. Chýbal ešte ďalší nový hráč Ivan Demjan, ktorý prišiel na hosťovanie z Pače. Bystrania museli nastúpiť v požičaných dresoch od domácich, keďže časť súpravy ostala doma. Už v 3. minúte po nebezpečne zahratom rohu domácich, spravili Bystrania rýchly protiútok, no Urban z dobrej pozície mieril ponad bránu. V 7. minúte sa výborným zákrokom blysol Koncz, keď vyrazil dobre zahraný priamy kop domácich. Potom Dorkin v 10. minúte ohrozil domáceho brankára peknou strelou a o 3. minúty neskôr Urban spálil ďalšiu dobrú príležitosť. V 16. minúte opäť Koncz vyrážal hlavičku domáceho útočníka. Neujalo sa ani ďalšie Urbanovo zakončenie v 20. minúte po prihrávke Krágu. Bystrania hýrili pohybom a dosť znepríjemňovali život domácim hráčom, ktorí sa často museli uchýliť k faulom. Ďalšie šance spálili Dorkin a v 33. minúte Minčík. V 40. minúte po

jednom z faulov domácich Jaro Gallo z priameho kopu otvoril skóre zápasu. 0:1 Minútu pred koncom polčasu Jaro Gallo svojim dlhým pasom našiel v 16-ke Urbana, ktorý hlavou zvýšil na 0:2.

Hneď v úvode 2. polčasu si domáci hráč Dorkinov rohový kop nešťastne zasunul do vlastnej brány. 0:3 V 55. minúte po najkrajšej akcii zápasu, na ktorej konci bol Minčík, Bystrania už viedli 0:4. Domácim sa v 60. minúte zranil hráč a museli dohrávať desiati, keďže náhradníka nemali. V 61. minúte Koncz vyrážal nepríjemnú strelu domáceho útočníka a o minútu na to po ruke v 16-ke domáci zahodili aj pokutový kop, ktorý smeroval len do tyče. Ďalšie veľké šance stihli do konca zápasu ešte zahodiť Fábian, Tomko a Minčíkov samostatný nájazd skončil len vedľa brány. Bystrania podali dobrý výkon a víťazstvo si plne zaslúžili.
Pred 70 divákmi rozhodoval K. Chomjak.
Zostava Rožňavského Bystrého: Koncz, J. Gallo, Hencel, Fábian, Kuchta, Lompart, Lipták, Krága, Dorkin, Minčík, Urban. Striedali: Galata, Tomko, Očkaik
Fotografie a text: Miloš Leng

NASLEDUJÚCE ZÁPASY I. TRIEDY:

2. kolo 18. 8. 2013 16.00 hod. Rožň. Bystré - Slavošovce, Jablonov n/T - Honce, Hrhov - Bohúňovo,  Vlachovo - Dlhá Ves,  Rudná - Drnava (nedeľa 10.30) Krh. Dlhá Lúka - Štítnik,  Dedinky - Vyšná Slaná.

 {avatargalleria src=https://picasaweb.google.com/103517423083265635574/DedinkyBystre04=septembra/}

 

Čítať 2090 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:37

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!