nedeľa, 27 marec 2011 19:46

Posledný prípravný zápas pred jarnou časťou futbalovej súťaže preveril hráčov Drnavy i Jablonova Doporučený

Napísal(a) F. E.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Posledný prípravný zápas pred jarnou časťou Drnava absolvovala v Jablonove nad Turňou. Asi 40 divákov sa prišlo pozrieť za pekného slnečného jarného dňa ako Drnava valcuje ďalej. Po Joviciach a Kružnej si to teraz odniesol Jablonov. Aj keď to nebola najkrajšia hra od Drnavy, stačilo to na prehľadné víťazstvo 1:3.
Poďme sa podrobnejšie pozrieť, ako sa to zrodilo:
Drnavčanom sa hlásilo na zápas len 13 hráčov, no tí najdôležitejší zo základnej zostavy nechýbali, a preto to nebolo badať na ich hre. Drnava kontrolovala priebeh zápasu a na konci prvej dvadsaťminútovky sa dočkali vedenia. Najkrajšiu akciu zápasu, na jeden dotyk,

založil Mázik, ten nahral krajnému záložníkovi Emödimu, ten ďalej na Fábiána, ktorý zvolil nečakaný spôsob prihrávky pätičkou. A to bol moment prekvapenia, na ktorý už domáca obrana nereagovala a hráč hostí Petro otvoril skóre. 0:1. V prvom polčase bolo šancí málo, no oplatí sa spomenúť moment z 38. minúty, keď Emödi vysunul Petra, ale ten z nájazdu nevyťažil maximum. Na polčas sa tak šlo za stavu 0:1 pre Drnavu.
Domáci v druhom polčase začali svižnejšie a na konci 54. minúty ich útočník Szöcs využil chybu brankára hostí Zakhara a vyrovnal. Hra sa po góle vyrovnala a misky váh naklonili pre Drnavu len moment z 73. minúty. Mázik z priameho kopu prekvapil domáceho brankára. 1:2. Od tej chvíle už bolo len jedno mužstvo na ihrisku. Ďalší gól pridal drnavský Mázik o 7 minút neskôr. Búlik ho vysunul skvelým lobom a spomínaný hráč hostí sa nemýlil. Drnava ešte mala aj naviac, no ďalšie šance Mázika, Fabiána či Petra už ostali nevyužité. Konečné skóre 1:3 pre hostí z Drnavy bolo zaslúžené.
Jablonov - Drnava 1:3 (0:1) góly: F. Szöcs - Petro, Mázik 2.
Zostava Drnavy: Zakhar - Garaj, R. Kovács, Búlik, Bukovič - J. Kovács, Petro, Mázik, F. Emödi - Fábián, Farkaš, striedali: Maliňák, Kömlei.
Pozrite si aj stránku futbalového oddielu Baník Drnava TU.
F. E.

{jcomments on}

Čítať 2272 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:37

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!