štvrtok, 28 máj 2015 14:18

Rozhovor s Adriánom Szaniszlom o futbalovom zápase Honce - Bohúňovo

Napísal(a) Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

boh szaniszlo 1aPo majstrovskom zápase 22. kola I. futbalovej triedy medzi Honcami a Bohúňovom, ktorý sa skončil 2:6 (1:1) oslovili sme niekoľkými otázkami kapitána hostí Adriána Szaniszla.

S akým cieľom ste išli do zápasu?
* Na tento zápas sme cestovali s vôľou uspieť, aj keď vďaka malému ihrisku sa odtiaľ ťažko nosia body. V minulej sezóne tam Bohúňovo uspelo a verili sme, že môžeme aj teraz. Trochu nám nahrávalo, že nevycestovali na minulotýždňový zápas. I v domácom zápase mali problémy s naplnením počtu hráčov. Možno i tento stav nás až príliš upokojil a mysleli sme si, že to bude jednoduché. 

Ako sa zdá podľa výsledku polčasu - po prvom polčase bola hra vyrovnaná? 
* Zo začiatku sme mali prevahu a aj šance a jedna tečovaná strela Illésa skončila v domácej bráne. Na rozdiel od toho, aby sme svoje šance premenili, sme si penaltou skomplikovali zápas. Oto Varga sa v takýchto pozíciách nemýli a zdramatizoval polčas. Od tej chvíle nebolo vidieť, že je na ihrisku viac hráčov v našom tíme. 

V druhom polčase ste už dominovali?
* Až prestávka upokojila našu hru a v druhom polčase sme začali využívať krídelnú hru a góly aj prišli. Rýchlym sledom 3 gólov sme rozhodli zápas. Mohli sme pridať i ďalšie, ale bolo

by to už hlavne na dej v prvom polčase kruté pre domácich. Napokon zrejme najkrajší moment zápasu opäť vyrobil Varga, ktorý po centri volejom trafil hosťujúcu bránu. Baláž mimo 4 gólov mohol pridať ešte minimálne tri.

Ktorí hráči nahrali Balážovi na góly alebo mu vytvorili strelecké príležitosti? 
* Je ťažké povedať kto nahrával na všetky góly, ale určite pri tom boli Csík, Demeter a Illés.
Pripravil Štefan Tomášik 

 

Čítať 2119 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:44

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!