štvrtok, 07 november 2013 13:50

Rozlúčka s jesenným futbalom priniesla úrodu gólov a jednu červenú kartu

Napísal(a) Ladislav Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

tvrdy futbal1abBaník Rožňavské Bystré - Lokomotíva CHZ Dedinky 8:2 (6:1). Góly: Urban 3x, Minčík, Lipták Giba, Tomko, Fábian, Lompart - Šipula, Majerčák. Tabuľkové postavenie obidvoch mužstiev jasne hovorilo, kto bol favoritom zápasu 14. kola I. triedy. Prognózy pred stretnutím: Domáci tréner pán Gallo: „Jasne som mojím zverencom prikázal: nepozerajme na súpera, ale hrajme našu hru.“ Pán Gríger asistent trénera hostí: „Prišli sme po bod!!“ Hostia neprišli do Bystrého s výlučne defenzívnou taktikou, čo sa im aj stalo osudným. Zverenci trénera Ľuba Galla si schuti zastrieľali a sieť za brankárom Ogurčákom rozvlnili hneď šesťkrát!!. „Snažili sme sa súpera nepodceniť, aj keď v tabuľke je dole. Od začiatku sme sa snažili čím skôr dať gól, čo sa nám aj podarilo,“ takto okomentoval dlhoročný hráč Baníka Rožňavské Bystré Miloš Leng: „Ako som už povedal, súper vonku nehrá najhoršie, ale naši hráči si ich dnes vychutnávali.“ V 4. minúte Gallo dal loptu do uličky Minčíkovi a ten brankárovi hostí nedal šancu.1:0. V 8. min sám sa rútil na bránu hostí, ale nestarnúci gólman sa nedal prekvapiť!!  V 10. min. Lipták umne prihral Urbanovi, ktorý perfektne trafil, ale len brankára.

Z protiútoku Tokoly prihral Šipulovi a bolo 1:1. Potom sa začal veľký nápor domácich, ktorí postupne krásnymi akciami zásluhou Minčíka zaťažili bránu aj gólmi: 21. min. Urban 2:1, 21. min. Lipták Giba 3:1, 31. min. Urban 4:1, 40. min. J. Tomko 5:1, 44. min. L. Fábian 6:1. V 60. min hostia využili poľavenie domácich z vysokého náskoku a znížili gólom Majerčáka na 6:2. V 70. a 80. min. domáci Urbanom a Lompartopm stanovili konečný výsledok na 8:2. Pred 60 divákmi rozhodoval Gallík.

Tréner domáceho mužstva pán Gallo takto okomentoval zápas: „Musím sa poďakovať mojím zverencom za celú jeseň, že potvrdili naše postavenie v tabuľke. Ale ďakujem aj hráčom hostí za ich slušnú hru. Asistent hostí pán Gríger: „Veľmi som sa zmýlil.“ Brankár hostí pán Ogurčák: „Domáci na nás vybehli, aj keď sme dali kontaktný gól, ten ich urugán sa nedal zastaviť!!“  Motor domáceho mužstva Minčík: „Ďakujem za poklonu, ale celé mužstvo si zaslúži pochvalu.“ Napriek silnému dažďu diváci potleskom ocenili hráčov obidvoch mužstiev. Takto má byť!!!

Ladislav Székely

 

Čítať 1862 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:44

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!