štvrtok, 02 máj 2013 13:50

Štedrá obrana Hrhova „ponúkla“ tri body Bohúňovu a to neodmietlo Doporučený

Napísal(a) Ladislav Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

FK Sokol Bohúňovo - FK Hrhov 3:2 (1:1). Góly za domácich: Doboš, Csík, Kovács – za hostí: Kardoš Dunka. Pred 70 divákmi v dohrávke 15. kola domáci chceli naplno zabodovať, nakoľko ostatnom kole doma iba remizovali. No, mali iné predstavy, lebo začali nevýrazne. Už v 8. min sa zranil mozog domáceho mužstva a v 37. min. ďaľšieho ťahúňa museli vystriedať. Hrhovčania  prevzali iniciatívu a podkurovávali domácej obrane. Predtým ešte sa ujali vedenia krásnou rybičkou

z 12 metrov. V 24. min. sa presunul do útoku domáci obranca a vyrovnal. Domáci do druhého polčasu nastúpili s cieľom pridať a pokúsiť sa vyhrať tento zápas. Ale do otvorenej obrany vnikol hráč hosti a zase hlavičkou trafil sieť. Od tohto momentu domáci hráči pridali na dôraze a hneď sa začali rodiť aj gólové šance. Obrancovia hostí si však viacej začali všímať arbitra než hru. Darmo ich tréner hostí upokojoval, nič na nich neplatilo!  V 79. min. hráč domácich č. 16 strelou spoza 16-ky strhol vedenie pre svoje mužstvo. Rozhodoval Iglai.
Tréner hostí Ahmed povedal: „Mali sme na to, aby sme tu bodovali, ale naša obrana urobila deň otvorených dverí“. Pán Rákai, vedúci mužstva domáceho tímu: „Chceli sme tento zápas vyhrať, ale skoro sa nám zranili dvaja skúsení hráči. Napokon aj za „pomoci“ obrany hosti máme tri body doma“. Rozhodca udelil spolu 7 žltých kariet!! Ale prostredie bolo veľmi korektné.
Ladislav Székely

 


{jcomments on}

 

Čítať 1736 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:49

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!