nedeľa, 25 september 2011 14:31

Štyri góly dorastenca J. Kovácsa žiarili na drnavskom štadióne so Svinicou Doporučený

Napísal(a) FKD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

DRNAVA - Svinica 7:1 (5:0), góly: J. Kovács 4, Šoltés 2, Sékel (vlastný) – Kover. V Drnave v nedeľu 25.9.2011 žiarili domáci dorastenci a aj keď druhý polčas už nebol taký ideálny, zápas 8. kola IV. ligy so Svinicou zvládli veľmi dobre. Najviac medzi žiariacimi hviezdami zažiaril J. Kovács, ktorý vsietil 4 góly a na dva prihrával. Drnavčania zabávali svojich divákov skvelými kombináciami a prekrásnymi gólmi. Zápas viedol Haviarik a hralo sa pred peknou diváckou návštevou.
Drnava sa pustila do svojho súpera od prvých minút. Šoltés však dvakrát zlyhal v sľubnej šanci. V 8. min. však už domáci viedli. Roh Šoltésa poslal J. Kovács hlavou do sieťky. 1:0. Prvý

pekný kombinačný gól prišiel v 15. min. Lopta sa odrážala od drnavských nôh veľmi šikovne a J. Kovács svoj nájazd premenil na svoj druhý gól. 2:0. Šoltés sa tiež nenechal zahanbiť a peknou krížnou strelou zvyšoval už na 3:0. Nahrával mu J. Kovács. Po polhodine hry prišla ďalšia prekrásna akcia. Šoltés našiel spätnou prihrávkou Emödiho a ten poslal loptu na hlavu J. Kovácsa, ktorý mohol oslavovať hetrik. 4:0. Smršť Drnavy ukončil druhým gólom Šoltés na 5:0 a stanovil tak aj polčasové skóre.
Druhý polčas Drnava nezvládala už tak poľahky, ako ten prvý. Opäť začali domáci zahadzovať šance a hostia sa dostávali do tempa. Zabrzdil ich však vlastný hráč Sékel, ktorý po centri J. Kovácsa namieril hlavičkou nechytateľne do vlastnej brány. 6:0. Hosťujúci kapitán Kover využil po hodine hry nedôraznosť drnavských hráčov pred pokutovým územím gólom na 6:1. Posledné slovo však mal hviezda zápasu J. Kovács, ktorý sa doslovne predral cez domácu obranu a poľahky skóroval. 7:1. Koniec zápasu. Drnava vďaka získaným 3 bodom preskočila v tabuľke svojho dnešného súpera Svinicu. Viac na stránke http://fkbanikdrnava.webnode.sk/products/drnava-svinica-7-1-5-0-/.
FKD

Čítať 1868 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:50

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!