nedeľa, 03 marec 2013 23:18

Termín prvého jarného majstrovského kola vo futbale sa nezdržateľne blíži Doporučený

Napísal(a) MG
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Marec si navráva, že je jarným mesiacom. Väčšina futbalových ihrísk však nepotvrdzuje tento stav, ani to, že by sa na nich už dali hrať majstrovské zápasy. Nádielka tohtoročnej zimy v podobe snehu sa drží každého kúska futbalového ihriska od severu na juh okresu. Termín prvého jarného kola je však stále bližšie a bližšie a niektoré futbalové mužstvá sa preto usilovne pripravujú na úspešný svoj štart. Nie je ich síce veľa z pohľadu horného Gemera, ale snáď aj iné mužstvá okrem

rozohrávajúcej sa SP MFK Rožňavy, Gemerskej Hôrky, Gemerskej Polomy, Drnavy, Dobšinej či Honiec nezaháľajú. Veď SP MFK Rožňava nastúpi do majstrovských zápasov už 17. marca 2013. Ostatné mužstvá súťažiace v VI. lige, I. triede ObFZ i v II. triede ObFZ naostro začnú až 31. marca 2013 podľa jednotlivých rozpisov. 
Podľa jednotlivých zdrojov sme vám, fanúšikom, súhrne predložili niekoľko výsledkov z prípravných zápasov A mužstiev. 

Prehľad prípravných futbalových zápasov

Haniska - Rožňava 2:0 (1:0).

Zimnú prípravu začali piatoligisti SP MFK Rožňava pod vedením B. Kuzmu a F. Polláka. V zimnej prestávke majú v pláne odohrať osem stretnutí. Ten prvý absolvovali 27.1.2013 na umelom trávniku v Košiciach, kde odohrali stretnutie proti FK Haniska.
_________________________

SP MFK Rožňava - FK Šaca 5:6 (3:3).

 Druhé prípravné stretnutie Rožňavy sa  hralo sa na umelom trávniku v Moldave n/B. 
____________________

MFK Spartak Medzev - SP MFK Rožňava 2:0 (0:0)

Piatoligisti SP MFK Rožňava odohrali 6.2.2013 na umelom trávniku v Moldave už tretie prípravné stretnutie v zimnom prestávkovom období. Za súpera si prizvali Medzevčanov, ktorí zimujú na siedmom mieste a prakticky sa už v aktuálnom ročníku 2012/2013 s Rožňavou na majstráku nestretnú. Vzájomné zápasy s Rožňavou už totiž odohrali v prvom jesennom kole, keď v Rožňave zvíťazili 4:0 a v predohrávke (16. kolo) doma zdolali Rožňavu v pomere 3:0. 
_________________________

Moldava B - Gemerská Poloma 17:0 (3:0).

Prvé prípravné stretnutie odohrali futbalisti Gemerskej Polomy na umelom trávniku v Moldave, kde ich momentálnu formu preverila treťoligová Rešica.

 

Dobšiná - Honce 4:1 (1:0).

Prvý prípravný zápas odohrali aj šiestoligisti Dobšinej, ktorí si prizvali jesenného lídra najnižšej okresnej futbalovej súťaže Honce.Na prírodnom zasneženom ihrisku v Dobšinej sa viac bojovalo s ťažkým terénom a z tohto dôvodu to bol skôr kondičný tréning ako kombinačný futbal.
____________________

Barca - SP MFK Rožňava 0:0

Piatoligisti SP MFK Rožňava odohrali v poradí už štvrté prípravné stretnutie počas zimnej prestávky. Tentoraz nastúpili na umelom trávniku v Košiciach proti štvrtoligistom z Barce. Vo vyrovnanom stretnutí sa vďaka dobre chytajúcim gólmanom zrodila bezgólová remíza.
_____________________

Medzev - Gemerská Poloma 7:0 (5:0)

Futbalisti Gemerskej Polomy odohrali druhé prípravné stretnutie počas zimnej prestávky dňa 23.2.2013 na umelom trávniku v Moldave n/B proti Medzevu.

 

Gemerská Poloma - Poproč 2:2 (2:1).

V treťom prípravnom stretnutí dosiahli futbalisti Gemerskej Polomy na umelom trávniku v Moldave n/B  remizu s Popročom.
_____________________

Turňa n/B - Betliar 7:3.

Futbalisti Tatrana Betliar svoje prvé prípravné stretnutie na umelom trávniku v Moldave proti Turni n/B dohrali prehrou.
_____________________

Gemerská Hôrka - Drnava 9:2 

V Gemerskej Hôrke domáci futbalisti pod vedením trénera V. Vávru si 3.3.2013 zmerali sily v prípravnom zápase s Drnavou, účastníkom najvyššej okresnej futbalovej súťaže. 
_____________________

Jovice - Krásnohorská Dlhá Lúka 1:4


Na jeseň dobre hrajúci Jovičania v prípravnom zápase dosiahli s o triedu vyššie súťažiacim súperom
slušný výsledok.

Čítať 2137 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:51

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!