nedeľa, 17 jún 2012 20:30

Tretie miesto v tabuľke I. triedy nakoniec pripadá Betliaru, ale aj Bystrania boli blízučko k nemu Doporučený

Napísal(a) MG
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Posledné kolo okresných futbalových súťaží I. a II. triedy ročníka 2011-2012 na hornom Gemeri má už jasné výsledky. Víťazom I. triedy sa stalo, i napriek prehre v Drnave, družstvo Krásnohorskej Dlhej Vsi. K tomuto výsledku im blahoželá aj stránka MAj Gemer. Funkcionári ObFZ mali síce v súvislosti s prebiehajúcimi majstrovstvami Európy dobrý zámer, aby fanúškovia neboli ukrátení o zaujímavé zápasy z nich, ale nakoniec sa ukázalo, že rozhodli v neprospech nášho malého futbalu. Horúčavy, ktoré prišli i na Slovensko nepriaznivo poznačili hru v tomto kole práve aj pre skorý začiatok výkopov. "Vrchní" zrejme zabudli, že európsky futbal má v sobotu a nedeľu jednotný začiatok zápasov o 20.45 hod. a tak

pôvodné termíny našich zápasov stačili. Pohoda z televízneho sledovania priniesla iba horúčosť na našich ihriskách. I napriek tomu sa zrodilo niekoľko prekvapujúcich výsledkov. V I. triede snáď najväčšie v Rožňavskom Bystrom, kde sa nováčik súťaže po prípadnom priaznivom výsledku s Vyšnou Slanou po prvom polčase už tešil z tretieho miesta v tabuľke. Stal sa však opak a tri body si nakoniec odviezli z ihriska v Moste hostia. Domáci však  nemusia ľutovať. Ako nováčik súťaže sa držal medzi harcovníkmi veľmi dobre a iba väčšie šťastie v niektorých zápasoch im nevyšlo podľa predsavzatí. Do svedomia si vstúpili aj Betliarci s Hrhovom a po zaváhaní R. Bystrého nakoniec zostali na treťom mieste v tabuľke. Aj v tomto kole bolo príznačné, že niektoré mužstvá majú veľké starosti so svojím kádrom a tak sa zápasy Dlhej Vsi s Rudnou a Slavošoviec s Vlachovom skončil predčasne pre nízky počet hráčov. Ostatné zápasy potvrdili ich favoritov.
I. trieda - výsledky 26. kola: Rožňavské Bystré – Vyšná Slaná 1:2, Dlhá Ves – Rudná 4:0, Betliar – Hrhov 8:2, Slavošovce – Vlachovo 9:0, Brzotín – Jablonov n/T 2:0.

Priebežná tabuľka I. triedy vo futbale po 26. kole
















{jcomments on}

Čítať 2154 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:52

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!