nedeľa, 22 apríl 2012 19:38

V osemnástom kole futbalovej I. triedy padlo 28 gólov, najviac v Krásnohorskej Dlhej Lúke - 8 Doporučený

Napísal(a) MG
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Osemnáste futbalové kolo I. triedy na hornom Gemeri neprinieslo nejak mimoriadne prekvapivé výsledky. Ba môžeme povedať, že zápasy dopadli tak, ako keby sa domáci dohodli s hosťujúcimi, pretože kým tri domáce mužstvá získali po tri body so svojimi súpermi, rovnako dopadli aj tri hosťujúce mužstvá vonku. Prekvapivý je iba vysoký výsledok 8:0, ktorý dosiahlo doteraz vedúce mužstvo suťaže Krásnohorská Dlhá Lúka s Jablonovom n/T. Hostia sa aj v minulom kole dostali k bodu iba zásluhou rozhodcu a teraz len potvrdili, že proti lepšiemu mužstvu sa tohto roku vonku nevedia presadiť. Víťazný zápas odohral i princ súťaže – Drnava, ktorý si poradil s Dlhou Vsou na jej ihrisku presvedčivo 2:4.

Krásnohorská Dlhá Lúka a Drnava na jar ešte neprehrali. Konečne nevyšli naprázdno Vlachovčania, ktorí zvíťazili nad pomerne dobre hrajúcim Hrhovom, hoci iba tesne. Postupovať vyššie ako z 12. mesta však dlho nebudú môcť pre obrovský bodový rozdiel, ktorý majú so Slavošovcami a ostatnými mužstvami nad nimi. Mužstvo Papierne akoby stratilo vlaňajšiu muziku, keď v tabuľke II. triedy skončili na druhom mieste za Drnavou a kde sú dnes? Teraz nepochodili ani v Rožňavskom Bystrom, kde v predchádzajúcich zápasoch pravidelne chodili po tri body. Postarali sa aspoň o to, že v tomto zápase padol druhý najväčší počet gólov kola. Rožňavské Bystré na jar patrí medzi tretie najlepšie mužstvo, najmä čo sa týka zisku bod (10). Za nimi v závese je Vyšná Slaná (9 bodov). Rudná tiež nepodala očakávaný výkon, akoby nechcela byť najlepším mužstvom doliny. Vyšnoslanci sa aj preto posúvajú v tabuľke stále vyššie a dnes patria medzi 4 najviac bodujúce mužstvá I. triedy. Posledným mužstvo tabuľky po 18. kole je Bohúňovo, ktoré narazilo na striedavo podávajúce výkony mužstva FK Brzotín. Na jar ešte nezískalo so svojimi súpermi zatiaľ ani bod.  Pripomeňme si ešte, že v tomto kole padlo 28 gólov, čo je v priemere viac ako 4 góly na zápas. Nie je to zlý výsledok.
Výsledky zápasov 18. kola: Rožňavské Bystré – Slavošovce 4:2, Dlhá Ves – Drnava 2:4, Bohúňovo – FK Brzotín 1:2, Rudná – Vyšná Slaná 0:2, Vlachovo – Hrhov 2:1, Krh. Dlhá Lúka – Jablonov n/T 8:0.
TABUĽKA I. TRIEDY PO 18. KOLE:



















{jcomments on}

 

Čítať 2194 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:59

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!