×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2012/jovice
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2012/jovice
nedeľa, 13 november 2011 13:08

V poslednom jesennom kole v Drnave proti Bidovciam hviezdil dorastenec Šoltés Doporučený

Napísal(a) FKBD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Drnavskí štvrtoligoví dorastenci hostili v poslednej predohrávke jarnej časti 4. ligy KG súpera z Bidoviec. Drnava mala v tabuľke oveľa lepšie postavenie, a preto favoritmi zápasu boli práve oni. Domáci, aj keď z menšími výpadkami v zápase, zvládli stretnutie výsledkovo na výbornú a Bidovciam nadelili 7 kúskov. Presadil sa najmä Šoltés, ktorý zaznamenal 4 góly. No skvelý výkon podali aj J. Kovács s Čelovským. Keďže po zápase sa chystala rozlúčka so sezónou, domácich prišli podporiť aj hráči A mužstva, ktorí svoj posledný zápas už mali za sebou (vo Vlachove vyhrali 0:4). 
Zápas nebol od začiatku jednoznačný. Domáci mali loptu viac na

kopačke, no nevedeli sa presadiť z obrovských šancí. Hostia sa k bráne prakticky nedostali, ich cieľom bolo bránenie. Vozár a Šoltés sa neraz ocitli v šanci, ktorá si zaslúžila gól, no brankár hostí chytal vynikajúco. Pozorná obrana hostí veľmi dobre pracovala, no v 28. min. prišla chybička. Emödi im zobral loptu a ten kombináciou s Maliňákom dostali do šance J. Kovácsa a bolo to 1:0. Hostia používali ruku v každom súboji a pramenili z toho priame kopy. Po jednom z nich Emödi našiel hlavu Šoltésa a ten zvýšil na 2:0. Po ďalšej štandardke Šoltés trafil brvno. Maliňák s Emödim skvele rozdávali lopty a po ich ďalšej kombinácií prišla ďalšia obrovská šanca Vozára, no ten nemal súdené skórovať. Polčas 2:0. 
V druhom polčase sa gólové vrece už roztrhlo. Šoltés sa po štandardke už nemýlil a prekrásnym gólom zvyšoval na 3:0. Hostia začali byť nebezpeční po treťom inkasovanom góle. Po jednej štandardke sa v situácii zaváňajúcej ofsajdom ocitol Minarčík a skóroval. 3:1. Hostia cítili šancu na obrat, ale domáci ich rýchlo prebrali. Po akcií Šoltésa sa hosťujúci obrancovia dotkli rukou lopty až dvakrát a penalta tak bola neodvratná. Šoltés s prehľadom zvýšil na 4:1. Tento kanonier pokračoval v skvelom výkone a po skvelom prieniku trafil žrď. Lopta sa odrazila k Maliňákovi a ten minul odkrytú bránu. Šoltés o dve minúty opäť opečiatkoval žrď. Drnavčania vyvinuli obrovský tlak a prišli aj góly. Opäť to začalo u Maliňáka s Emödim. Druhý menovaný pripravil strelu Čelovskému a ten prekrásnou strelou skóroval. 5:1. J. Kovács úradoval po centri Šoltésa a peknou pätičkou zvyšoval už na 6:1. Stretnutie gólom ukončil hviezda zápasu Šoltés, ktorý ďalším skvelým prienikom a tvrdou strelou ukončil debakel hostí. 7:1. Koniec zápasu i jesennej časti. Dorastenci Drnavy prezimujú na skvelej 4. priečke so skóre 40:19. 
FKBD

{jcomments on}

 

 

 

Čítať 2019 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:59

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!