nedeľa, 25 september 2011 19:00

V prvých dvoch minútach zápasu Baník Drnava – FK Brzotín padli dva góly z troch Doporučený

Napísal(a) FKD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

DRNAVA - Brzotín 2:1 (1:1), góly: Orbán, Rencsok – Kerekeš. Ten, kto zmeškal začiatok zápasu 8. kola I. triedy, nevidel dva góly z troch, ktoré tento zápas priniesol. V 1. min. aj v 2. min. padol gól, domácim sa rýchlo podarilo otvoriť skóre a rýchlo sa im podarilo náskok aj stratiť. Spasiteľom Drnavy sa stal Jozef Rencsok, hráč, ktorého Brzotínčanom netreba predstavovať. Toto víťazstvo bolo aj preto dôležité pre Drnavu, keďže F. Kovács, Krága a Slávkay nenastúpili, Z. Búlik už  odcestoval naspäť do Španielska a Mázik nastúpil až na druhý polčas, lebo bol zranený. Rozhodoval Jónáš na čiare s Gallom a K. Chomjakom. Drnava už po 50 sekundách viedla. Rencsok skvele našiel Orbána a ten aj vďaka


chybe obrancu poľahky prešiel cez obranu a otvoril skóre. 1:0. Útočník hostí Kerekeš zakričal nasledovné: "Lopty som sa ešte ani nedotkol a už prehrávame!" Žiaľ, Drnava ľutovala v 2. min., keď sa Kerekeš predral k lopte. Situácia zaváňala ofsajdom, no Kerekeš mohol pokračovať a po svojom nájazde vyrovnal na 1:1. Drnava diktovala tempo, no hostia sa dostávali do nebezpečných protiútokov. Po jednom Kerekeš opečiatkoval aj brvno. Na druhej strane bol dvakrát počas 5 minút v pokutovom území faulovaný Emödi, ale píšťalka rozhodcu ostala nemá. V poslednej päťminútovke polčasu sa Görgei, založník hostí, aj dvakrát dotkol lopty rukou, k čomu sa aj sám priznal, no pre pána rozhodcu ani toto neznamenalo pokutový kop. Polčas 1:1.
Do druhého polčasu nastúpili tímy s úplne odlišnými taktikami. Kým domáci za každú cenu chceli zvíťaziť, hostia chceli udržať remízový stav. Drnava začala útoky na bránu hostí, no do vyloženého zakončenia sa nedostal ani zranený Mázik, ktorý naskočil na ihrisko namiesto G. Petra. Na druhej strane mal možnosť rozhodnúť Kerekeš, ale v 100%-nej šanci zlyhal. Brzotínčania sa pokúšali zdržiavať čas a preto boli ocenení 3 žltými kartami. Ich pasivita sa vypomstila v 82. min., keď Rencsok prenikol cez obranu hostí a krížnou strelou rozhodol. 2:1. Ten istý hráč mal o 2 minúty ďalšiu veľkú šancu, ale mieril už len nad. Po konečnom hvizde boli domáci veľmi spokojní, keďže v slabšej zostave vybojovali toto víťazstvo. Traja dorastenci dnes odohrali celý zápas, a Mázik s Orbánom ukončili zápas so zraneniami. Takže klobúk dole pred každým.
Hráč Drnavy Róbert Kovács v jesennej sezóne odohral svoj posledný zápas, keďže odlieta v sobotu do Anglicka. Prajeme mu veľa šťastia a čakáme ho nazad na jar!
FKD
Viac sa dozviete tu:
http://fkbanikdrnava.webnode.sk/products/drnava-brzotin-2-1-1-1-/


Ostatné výsledky 8. kola I. triedy: Rožň. Bystré - Vlachovo 4:0, Rudná - Krh. Dlhá Lúka 2:1, Bohúňovo - Hrhov 2:1, Dlhá Ves - Vyšná Slaná 2:1, Slavošovce - Betliar 3:2, Drnava - Brzotín 2:1.

TABUĽKA I. TRIEDY PO 8. KOLE:


















{jcomments on}

Čítať 2240 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:59

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!