pondelok, 27 október 2014 09:11

V Rudnej sa na futbale so Štítnikom skandovalo Pome Rudná!

Napísal(a) Ladislav Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

rudna-stitnik1aRudná - Štítník 5:1 Najprv začnem komentovať toto stretnutie tým, že na zápas 12. kola I. triedy v Rudnej prišlo okolo 150 divákov a raritou, že domáci fanúšikovia povzbudzovali svoje mužstvo bubnovaním, ako aj hlasným: Pome Rudná. Ozajstná rarita!!!!! A teraz k futbalu. Pred stretnutím z domáceho tímu pán Molčan povedal: "Chlapci sú dobre naladení a vysoko vyhrajú. I keď hostia majú svoju kvalitu, dnes pôjdu so zvesenými hlavami domov." No, to sú odvážne slová, ale uvidíme! Tréner domácich pán Dávid: "Chlapci chcú pokračovať v ťažení dobrej hry. Pán Minčev z tábora hostí: "Prišli sme hrať dobrý futbal, bod odnesieme domov."
Od začiatku sa hralo prevažne v strede ihriska a brankári boli bez práce. Hostia viackrát faulovali! V 20. minúte zahrali pred vlastnou bránou rukou a Śimon načal hráčov hostí - 1:0. Hostia začali hrať na Orabinca, ale domáci ho dobre strážili. Tak ho odstavili, že v druhom polčase sa nechal vystriedať. V 35. min. po rohovom kope Štefán peknou hlavičkou zvýšil na 2:0. Pred bránami bolo síce málo vzruchu, ale na hracej ploche boli časté súboje,

hlavne zo strany hostí. 

Druhý polčas začali domáci náporom a v 52. min. Ďuríček peknou strelou nedal brankárovi súpera šancu - 3:0. V 57. min. všadebol Štefán zvýšil na 4:0. O tri min. Ďuríček po krásnom výskoku hlavou trafil na 5:0. Hráči Rudnej potom povolili, prestali hrať s vedomím, že majú náskok. Začal však úradovať motor mužstva hostí Janko Rochl a niekoľkokrát nedal obrane domácich pokoj. Až v 84. min. sa pekne uvoľnil a znížil na konečný stav 5:1. Hostia v zápase sklamali a niektorí si zaslúžili aj červenú kartu. Pán Molčan bol spokojný a pochválil svojich hráčov ako aj fanúšikov. Tréner L. Dávid povedal: "Moje mužstvo ukázalo silu a radujeme sa z výhry, Škoda, že niektorí hráči z hosti nehrali fair." Pán Minčev:" No prehrali sme, ale ideme ďalej!! Pred veľmi slušnou návštevou rozhodoval Nemčko.

Zostavy mužstiev: Štítnik: J. Gunár – J. Kolesár, R. Kolesár, Jakub Rochl, Krága, Ján Rochl, Dudáš, Milan Gallo (55´A. Rochl), Orabinec (46´Madlen), J. Zdechovan, M. Spišák.

Rudná: R. Szöllös – Šimon, Ďuríček, Jakab, Kontra, O. Sanisló, Vysoký, Konček (57´Burdiga), P. Sanisló, Štefán (67´Domik), Čapó (61´Z. Molčan).

Ladislav Székely

 

picasa_albumid=6074807329853853441

 

 

Čítať 1949 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:00

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!