nedeľa, 20 apríl 2014 19:19

Veľkonočnou polievačkou sa utopí aj futbal Vyšnej Slanej?

Napísal(a) MG-od
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

1-rud-honVeľkonočný futbal má byť v každom prípade zanietený a veselý. Napovedajú tomu aj sviatky, ktoré takúto atmosféru nielen na hornom Gemeri navodzujú. Oživiť prebúdzajúcu sa jar si zaumienili aj futbaloví "kúpači", ktorí sa veru už v nedeľu, keď bežalo 18. kole najvyšších okresných súťaží, poriadne pousilovali. Pravdaže, nie všetci. Keď si pozrieme futbalové výsledky, tak najmä v Rudnej a v Krásnohorskej Dlhej Lúke sa tomu veľmi podobalo. Na dobre rozbehnutých domácich doplatili najmä Hončania s Bohúnovčanmi, ktorí si priviezli domov góly aj na rozdávanie. Hončania bez svojho najlepšieho hráča a trénera Rožňavy B. Kuzmu sú ozaj bezzubí. Spŕšku gólov videli aj diváci vo Vyšnej Slanej, kde privítali ako sa patrí Drnavčanov, ale namiesto rovnako namaľovaných vajíčok im Drnavčania do siete vymaľovali štyri góly a odviezli si domov tri body. Vyšnoslanci sa v posledných zápasoch na jar ukazujú ako štedrí futbalisti a svojim súperom veselo prenechávajú body, len sa tak hory zelenajú a vyšnoslanský futbal akoby pomaly odplával dolu riekou Slanou. Kto vie, kde sa zastaví, keď plávať stále nižšie sa "snažia" aj Slavošovčania. Posledné Dedinky mali s Dlhou Vsou tri body takmer v dlani, ale v druhom

polčase svoj malý náskok neudržali.
Výsledky 18. kola 1. triedy:
 Rožňavské Bystré - Štítnik 3:0, Vyšná Slaná - Drnava 3:4 (1:1). G: Zabrel, Hadar, E. Polyák (vlastný) - Búlik, Mázik, Rencsok, M. Maliňák, ŽK: Fifik - 0, R: Uharček, Schvarz, DS: Gonos. D: 60. Dedinky - Dlhá Ves 2:2 (2:1).G: Putnocký 2 - Blatník, Rákay, ŽK: 0 - Pavlýnyi, Rákay, R: Macko, R. Farkaš, DP: Heveši, D: 80. Krh. Dlhá Lúka - Bohúňovo 6:1 (4:0), G: Čižmár, Klinko po 2, Bodnár, Korintuš - Borbely z 11m, ŽK: Albert - Váradi, Király, R: Molnár, Czakói, DP: Bodnár, D: 150, Rudná Honce 7:0 (3:0). G: Vysoký 2, Šimon 2 (oba z 11m), Sanislo, Čapo, L. Dávid, ŽK: Sanislo - P. Szolos, L. Fabian, M. Molnár, R: L. Gyenes, T. Gynes, DP: Bobrík, D: 80.  Vlachovo - Slavošovce 3:2 (2:0). G: I. Gallo, Marciš (11m), Gál - Kudela, E. Tomi, ŽK: Klein, Šivec - E. Tomi, Dzureň, R: L. Šalamon, DP: Hadár, D: 60. Hrhov - Jablonov n/T 2:0 (1:0). G: Veverica, Ribár, ŽK: Ondernický - G. Pál, R: S. Gallo, V. Gallo, DP: Vysoký, D: 200.

TABUĽKA I. TRIEDY PO 18. KOLE

 rb tabulka-po181

 

 

 

 

 

 

 

 

 TABUĽKA Z ODVETNÝCH ZÁPASOV I. TRIEDY

odveta1trieda 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

II. TRIEDA VO FUTBALE 18. KOLO:

Sledovať futbal v II. triede majstrovstva okresu na hornom Gemeri nie je jednouché. Najmä ak chcete návštevníkov stránky poinformovať o najnovších výsledkoch trebárs tejto súťaže. Spoliehajúc sa na vypĺňanie hlásení rozhodcami najneskôr 5 hodín po ukončení zápasu je priam nemysliteľné. A keďže sa objavujú vo výsledkoch aj vo vyššej súťaži "úradné nezmysly", ako napr. zápas Rudná - Honce sa ešte aj teraz prezentuje výsledkom 0:0, čo je síce pre hostí potešujúce, ale pre hlavného rozhodcu zápasu ukážkovo nedostatočné!!. A tak sa len modlím, aby mi aspoň moji informátori po zápasoch nezlyhali, aj keď sa to aj im občas stáva. Pýtate sa prečo? Nuž, lebo s takýmto stavom sa ani na OFZ v Rožňave nik nezaoberá, ani nepodporuje. Aj napriek tomu som sa dozvedel, vďaka iným zdrojom, že v 18. kole II. triedy boli tieto výsledky:

Dobšiná B - Jovice 2:0 (1:0), G: Fabian, Delano-Baquero, ŽK: Potočný, Záhorský - 0, R: Haviarik, Pažitka, DP: Vysoký, D: 50, Nižná Slaná - Gem. Hôrka 7:1 (3:0). G: Gelda a Slovák po 2, Valko, Karas, Ivanko - Lorincz, ŽK: bez kariet, R: J. Gyénes, Zsebík, DP: Šmelko, D: 50. Ml. Brzotín - Lipovník 1:1 (0:1), G: Vavrek - F. Emodi, ŽK: Čopak - Lázar, Erdélyi, R: Iglai, A. Farkaš, DP: Maté, D: 100. Pača - Kružná 2:1 (0:1), G: Adam 2 - A. Polyák, ŽK: bez kariet, R: Poťmák, Kováčová, DP: Šimšík, D: 60.

TABUĽKA II. TRIEDY PO 18. KOLE:

 li dvojkapo18kole

 

 

 

 

 

 

 

Čítať 1930 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:02

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!