nedeľa, 05 máj 2013 21:03

Zabojuje ešte Nižná Slaná o druhé miesto v tabuľke II. triedy? Doporučený

Napísal(a) mg
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Kým minule sme sa divili nad nerozvážnym krokom Štítničanov odohrať zápas s Ml. Brzotín v Kunovej Teplici, hoci k tomu nedostali súhlas od riadiaceho futbalového orgánu, dnes s malým úsmevom sa zamyslime nad tým, či sa oplatilo Čoltovu hneď od 20. kola hrať domáce zápasy v nedeľu o 10.30, keď zrovna termínu do cesty sa postavila svadobná hostina. Zabávalo sa na nej až šesť hráčov domácich a hoci si i v takom stave trúfali na hosťujúcich Kečovčanov svietiacich na konci tabuľky,

takmer sa im to vypomstilo. Ledva udržali s nimi doma bod. Strelecky sa v tomto kole najlepšie prejavili Nižnoslanci, ktorí si hravo poradili s Jovičanmi vysoko 9:1 a pomerne dobrými výsledkami sa ťahajú na popredné miesta tabuľky. Teraz zaujali miesto v tabuľke, ktoré patrilo už dlhší čas práve hosťom z Jovíc. To si môžu udržať aj po dohrávke 16. kola, keď doma si zmerajú sily práve s Plešivčanmi, s ktorými majú vyrovnané body. Ba pri troche šťastia v prípade prehry Štítnika na ihrisku už v Kunovej Teplici s Kečovom sa môžu dostať až na druhé miesto, čo by bol pre nich nebývalý úspech.

Výsledky 20. kola: Plešivec – Pača 4:0, Honce – Kružná 4:0, Nižná Slaná – Jovice 9:1, Krh. Dlhá Lúka B – Štítnik 3:1.

Dohrávka 16. kola II. triedy 8.5.2013 o 15.30 hod: Nižná Slaná – Plešivec, Čoltovo – Gem. Hôrka B, Ml. Brzotín – Kružná, Štítnik – Kečovo, Jovice a Honce - majú voľno.

Priebežná tabuľka II. triedy po odohratí 16. kôl:

 

 

 

 

 

 

 

{jcomments on}

 

Čítať 1647 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:06

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!