pondelok, 23 apríl 2012 16:34

Zastaví niekto "víťazný pochod" Jovíc po ihriskách II. triedy? Doporučený

Napísal(a) Matúš Sopócy
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Štítnik B – Jovice 1:3 (1:1). Na v poradí tretí majstrovský zápas jarného kola II. triedy cestovalo družstvo Jovíc do Štítnika s cieľom potvrdiť skvelú jarnú formu. Začiatok zápasu veľa
vzruchu nepriniesol. Zápas sa hral prevažne medzi 16-tkami a mužstvá si na začiatku nijaké šance na skórovanie nevytvorili. Zhruba v 15. minúte stretnutia sa Jovičania ujali vedenia, keď brankár domácich si loptu nešťastne hodil do brány - 0:1. To však domácich nezložilo a pokúšali sa ohrozovať bránu hostí, ale ich strely boli nepresné. Nakoniec sa domáci dočkali, keď asi 10 minút pred koncom prvého polčasu domáci Žiga nedal brankárovi hostí šancu a strelou k pravej tyči vyrovnal - 1:1. Tak sa

skončil aj prvý polčas.
Do druhého polčasu nastúpili domáci posilnení o svojho brankára, čo sa veľmi hosťom nepáčilo. Hostia sa snažili dostávať pred bránu hostí nakopávanými loptami, pretože po zemi sa hrať nedalo. nerovnosť a kvalita ihriska zabraňovala obidvom mužstvám kombinačnejšiu hru. Hostia sa aj po druhýkrát ujali vedenia, kedy strela hosťujúceho hráča vypadla domácemu brankárovi z rúk, a Grecmacher poslal hostí do vedenia - 1:2. Jovičanom sa podarilo svoje vedenie poistiť asi o 10 minút neskôr, keď sa presadil M. Lovaš. 1:3.
Domáci sa však snažili ešte niečo s výsledkom urobiť, ale ich snaha končila väčšinou pred 16-tkou. V závere stretnutia mohol ešte zmierniť stav stretnutia domáci kapitán, ale jeho tečovanú strelu brankár hostí bezpečne kryl. Koniec - a obrovská radosť z víťazstva zavládla v tábore hostí.
Víťazstvo hostí bolo zaslúžené, ale treba podotknúť, že brankári domácich prakticky venovali hosťom 2 góly a sami sa tak pripravili o dobrý výsledok. Nasledujúcu nedeľu privítame v Joviciach súpera z Nižnej Slanej, čo určite nebude ľahký zápas, ale veríme, že sa nám v domácom prostredí podarí bodovať naplno!
Jovice: Sopócy - Tomi, Doboš, Szabó, Plošnica, Nagy ©, Krága, Ruzsnyák,
Tomi ml, Lovaš, Grecmacher.
Zápas rozhodoval Iglai.
Napísal: Matúš Sopócy

TABUĽKA II. TRIEDY PO POSLEDNÝCH 6. KOLÁCH

















Nasledujúce stretnutia II. triedy - 15. kolo - 29.4.2012:

Štítnik B - Honce
Jovice - Nižná Slaná
Čoltovo - Pača
Rožňava B - Ml. Brzotín
Kečovo - Dedinky
Plešivec - Rakovnica


{jcomments on}

 

Čítať 2118 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:06

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!