nedeľa, 23 júl 2017 23:41

FK Krásnohorské Podhradie po pohárových zápasoch a pred novým ročníkom IV. ligy

Napísal(a) Ing. Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Futbalový klub FK Krásnohorské Podhradie účinkuje na regionálnych trávnikoch od roku 2003, s výnimkou sezóny 2009 – 2010, kedy hral I. triedu. Klub pôsobil minulú sezónu už vo IV. lige – JUH spolu s ďalším klubom z okresu - MFK Rožňava. Náš spolupracovník Ing. Štefan Tomášik pripravil tesne pre začiatkom nového futbalového ročníka rozhovor s viceprezidentom klubu Ladislavom Jobbáďom.

1. Ku akým zmenám došlo po sezóne v kádri?

  • Káder opustil Almáši, ktorý prestúpil do Čane. Do mužstva pribudli Madarász z Rudnej, Revúcky z Rožňavy, z hosťovania z Rožňavy sa vrátil Hajdúk.

2. Ako prebieha letná príprava ?

  • Letná príprava je krátka. Prvú júlový víkend sme absolvovali spoločný výlet v Maďarsku. 15. júla sme sa zúčastnili kvalitne obsadeného turnaja v Hranovnici, kde sme obsadili 2. miesto. 22. júla odohráme prvé kolo Slovnaft Cupu v Poproči. 30. júla nás čaká 1. kolo 4. ligy v Medzeve. Cez týždeň hráči absolvujú tri tréningové jednotky.

3. S ktorými súpermi ste na jar podali slabé výkony a s ktorými dobré?

  • Najslabší výkon sme podali vo Veľkých Kapušanoch a medzi najlepšie by som zaradil zápas s Rožňavou, v Gelnici, v Hrabušiciach a dá sa povedať, že vo všetkých domácich zápasoch.

4. Ako často mužstvo trénuje, je účasť hráčov dostatočná?

  • Ako som už spomínal mužstvo trénuje trikrát týždenne. S účasťou sme nadmieru spokojný.

5. Čo bolo slabinou mužstva?

  • Slabinou mužstva bol veľký počet inkasovaných gólov, čo sa však nedá pripísať na úkor obrany, ale celého mužstva.

6. Koho z kádra by ste vyzdvihli ?

  • U nás sa rozdiely nerobia, ale platí: jeden za všetkých - všetci za jedného.

khpodhradie memorial eb7. V akom zložení pracuje výbor ?

  • Prezidentom klubu je Štefan Kún, viceprezidentom Ladislav Jobbáď, pokladníkom Jozef Erdöfalvi, členovia sú: Zoran Molčan, Peter Szarka ml., Norbert Vanyo, Gabriel Fulek, Zuzana Mišurová, Eva Lukőová,  I SSF manažér Jaroslava Jobbáďová.

8. S akým cieľom idete do novej sezóny ?

  • Podávať čo najlepšie výkony a pokúsiť sa atakovať vyššie priečky v tabuľke.

Výsledky na turnaji v Hranovnici (41. ročník Memoriálu Eduarda Benku) : Šalková - Krh. Podhradie 1:3 (0:0). Góly: Kuzma 3. Zostava: Džačár - Madarász, Kún, Erdöfalvi, Revúcky, Oravec, Vaško, Pollák, Zubrický, Benedik, Kuzma, striedali Genči, Smrek. Finále: Hranovnica - Krh. Podhradie 4:3 na PK (2:3). Góly: Genči, Benedik, Kuzma. Zostava: Manko - Madarász, Kún, Erdöfalvi, Revúcky, Oravec, Vaško, Pollák, Benedik, Genči, Kuzma, striedali: Hajdúk, Smrek, Jakab. Najlepší brankár turnaja: Dávid Džačár.

Slovnaft Cup

1. kolo: Poproč - Krh. Podhradie 3:2 (1:0). G: Blahovský, Paulinsky, Podprocký (z11m) - Kuzma, Oravec. Zostava: Manko - Madarász, Mészner, Erdöfalvi, Revúcky, Oravec, Vaško, Pollák, Zubrický, Kuzma, Benedik, striedali Hajdúk, Héger, Lükő.

 

Čítať 3586 krát Naposledy zmenené utorok, 25 júl 2017 13:34

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!