štvrtok, 11 január 2018 10:55

Revúcke Sršne bilancujú uplynulý rok Doporučený

Napísal(a) R. Hudecová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Športový klub Revúcke Sršne má za sebou prvý kalendárny rok svojej činnosti. Musíme povedať, že to bol úspešný rok. S malými futbalistami (r. 2009 a mladší) sme absolvovali dokopy 16 turnajov. Z toho 6-krát sme sa umiestnili na stupňoch víťazov. A dvakrát turnaj vyhrali. Dva turnaje sme organizovali doma, za ostatnými sme cestovali po strednom a východnom Slovensku. Počas roka sme mali aj vzácne návštevy, ktoré prišli podporiť našich malých sršňákov. Sú to známe futbalové mená - Miško Breznaník a Jaro Timko.

Veríme, že pre niektorých chlapcov to budú ich futbalové vzory, ku ktorým sa priblížia.

V tomto roku sa nám tiež podarilo založiť florbalový oddiel v meste. Florbal doposiaľ fungoval iba na úrovni škôl. Naším cieľom bolo spájať deti, aby mohli reprezentovať naše mesto. Po troch mesiacoch spoločného tréningu sa predstavili na svojom prvom turnaji. V konkurencii starších chlapcov, aj dospelých mužov, skončili tesne za bránami bojov o prvé štyri miesta. Ukázali tým svoj potenciál a perspektívu.

Veríme, že aj v tomto roku sa nám bude dariť, že pomôžeme deťom, aby sa hýbali a čo najlepšie reprezentovali mesto Revúca. Za čo už teraz patrí vďaka obetavej práci trénerov a finančnej podpore rodičov a sponzorov.
A ktokoľvek má chuť, pridaj sa k nám!
Futbal: tréner Ivan Brdársky 0918 868 770, florbal: Tomáš Štefko 0905 338 704

R.T.

 

 

Čítať 1910 krát Naposledy zmenené nedeľa, 14 január 2018 18:54

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!