piatok, 19 január 2018 17:03

Futbalistu Miloša Gallu z FK Baník Štítnik vyhlásili za najlepšieho strelca na Slovensku Doporučený

Napísal(a) MG od
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Aj Maj Gemer si dovoľuje prezentovať, že na slávnostnom galavečere Grassroots futbalu, ktorý sa uskutočnil 18. januára 2018 v Senci, prevzali ocenenia za rok 2017 laureáti v piatich hlavných kategóriách. Večer Grassroots futbalu zaznamenal tak svoju premiéru v rámci slávnostného vyhlásenia najlepších laureátov za rok 2017 v niekoľkých kategóriách za prítomnosti prezidenta SFZ Jána Kováčika, generálneho sekretára SFZ Jozefa Klimenta a technického vedúceho SFZ Jána Greguša. Bola medzi nimi i kategória Najlepší strelci, v ktorej sa zaskvel náš Gemerčan.

Nás v Gemeri naozaj môže nesmierne tešiť, že o jednu cenu a možno tú najprestížnejšiu, sa zaslúžil aj 43-ročný futbalista FK Baník Štítnik Miloš Gallo. Ako je nižšie uvedené, k tomuto oceneniu mu pomohlo to, že v jednom ročníku súťaže súperom vsietil až 55 gólov. Dosiahol tak v kategórii mužov rekord na Slovensku. A to ako sám uviedol v rozhovore s moderátorom večera iba v 15 zápasoch, keďže súťaž ObFZ Rožňave v ročníku 2016 - 2017 mala iba 10 mužstiev a aj z tých málo zápasov dva razy sa nehralo, pretože súperi na zápas neprišli. Miloš Gallo, ktorý počas svojej futbalovej kariéry hral aj II. Slovenskú ligu, dosiahol aj svoj osobný rekord, keď v jednom majstrovskom zápase vsietil až 11 gólov. Stalo sa to 3. júna 2017 v zápase ešte II. triedy (dnes 7. liga) medzi FK Baník Štítnik a Družba Čoltovo, ktorý domáci vyhrali 18:0 a 11 gólov z nich si pripísal kapitán mužstva Miloš Gallo. Aj keď 3 góly padli z pokutových kopov, nič to na jeho úspešnom výkone nemení. Každý zápas je pre Miloša dôležitý a svojou kvalitou hry a najmä streľbou upozornil na seba nie raz nielen súperov, ale najmä divákov, pre ktorých sa futbal všade na svete hrá. Aj keď Miloš Gallo pomaly chce zavesiť kopačky na kliniec, želáme mu ešte veľa futbalových zážitkov.

Pripomeňme si kategóriu: NAJLEPŠÍ STRELCI
V tejto kategórii prevzali ceny najlepší kanonieri. Medzi mužmi triumfoval Miloš Gallo, 43-ročný bombardér FK Baník Štítnik, ktorý v 15 zápasoch zaznamenal 55 gólov. Medzi chlapcami napĺňal siete 11-ročný hráč FK Košice-Barce Ľubomír Puzder, v Lige prípraviek U11 VsFZ a 1.LMŽ U12 skupiny VsFZ strelil v 47 zápasoch 147 gólov! Pušným prachom nešetrila ani 13-ročná Laura Retkéšová. V dreosch FK Čechy a FC Union Nové Zámky zaznamenala v minulom roku v 4.lige MŽ U12 ObFZ Nové Zámky a 1.liga žiačok ZsFZ v 54 zápasoch 93 gólov.

MG od

width="259"

 

Čítať 2488 krát Naposledy zmenené piatok, 19 január 2018 18:02

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!