nedeľa, 09 jún 2019 14:18

Seniori nášho kraja na 2. ročníku Medzinárodných športových hier seniorov v Ostrave

Napísal(a) L. F.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V dňoch 21.- 24. mája 2019 na základe memoranda o spolupráci sa zástupcovia Krajskej organizácie JDS v Košiciach a v Žiline zúčastnili 2. ročníka Medzinárodných športových hier seniorov v Ostrave. Jednotlivé disciplíny boli zvolené s ohľadom na vek a fyzické schopnosti seniorov. Z cca 150 účastníkov sa nestratili v hodnotení ani naši zástupcovia z Košíc, ktorí získali 3 zlaté, 6 strieborných a 1 bronzovú medailu. Dobre sme reprezentovali náš kraj a naše Slovensko. Predsedníčka Krajskej rady Moravskoslezského kraja pani Zlatuška Paršová nás milo privítala, pripravila pre nás program, za čo sme jej povďační. Bolo tu cítiť, že seniori ČR a SR patria do generácie bratskej, tak sme sa aj k sebe správali, spomínali a veru bolo cítiť aj nostalgiu po našom rozchode.

Dovolili sme si pozvať delegáciu seniorov – športovcov Moravskoslezského kraja na športové hry seniorov Košického kraja, ktoré budú v dňoch 12.- 14. júla 2019 v Michalovciach.Tešíme sa už teraz na naše stretnutie, spomínanie.

Pohyb by nemal byť výsadou mladých ľudí. Ostať aktívny aj vo vyššom veku sa oplatí. Pravidelný pohyb prospieva nielen kostiam a svalom, ale aj vnútorným orgánom a všetkým sústavám v ľudskom tele.

L. F.

 

Čítať 1072 krát Naposledy zmenené nedeľa, 09 jún 2019 23:11

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!