pondelok, 16 december 2019 14:23

Prichádzajúce Vianoce si v Revúckej Lehote radostne pripomenuli Doporučený

Napísal(a) M. Mladšia
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

aj členovia ZO JDS v stredu 11.12.2019, keď sa stretli, aby pokračovali v radostnej atmosfére, ktorá bola v obci v sobotu, keď sa mnohí občania zišli pri rozsvietení vianočného stromčeka v obci, pookriali na duši pri vystúpení speváckého zboru Bratskej jednoty baptistov, posedeli pri dobrom občerstvení, ktoré pripravilo obecné zastupiteľstvo.
V pohode a s úsmevom na tvári sa stretlo celkom 46 zo 48 členov JDS. Už vtedy prítomní v sále potleskom privítali najstaršiu členku a zároven najstaršiu obyvatelku obce – pani Zuzanu Machavovú, ktorá sa v nedávnych dňoch dožila 90 rokov. Po prednesení vlastnej básne, Lidkou Gažúrovou, prítomných pozdravil starosta obce MVDr. J. Šeševička a Mgr. M. Mladšia, predsedníčka ZO JDS,

ktorá potom zablahoželala aj jubilantom. Bohaté občerstvenie pripravili členovia výboru zo štedrosti sponzorov a pri počúvaní vianočných melódií posedeli prítomní veru až do tmy, keď potom každý, s darčekom a trubičkami od manželov Machavových v ruke, sa vracal spokojný domov. Vďaka všetkým, ktorí sa o to pričinili.

Pokojné a požehnané Vianoce, bez chýbania POKOJA a LÁSKY prežitý rok 2020 si priali pri rozchádzaní sa všetci prítomní.

Text: M. Mladšia, Mgr.
Foto: M. Besedová

 

Čítať 1406 krát Naposledy zmenené streda, 18 december 2019 17:23

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!