×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/snp/revuca
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/snp/revuca
nedeľa, 06 marec 2011 13:34

Slovensko má novú kráľovnú krásy v podobe Gemerčanky Dagmar Kolesárovej z Revúcej Doporučený

Napísal(a) mg
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dagmar Kolesárová z RevúcejNás Gemerčanov veľmi potešilo, že Dagmar Kolesárová z Revúcej získala v sobotu večer 5. 3. 2011  v bratislavskej Sibamac aréne Národného tenisového centra aj pred televíznymi dívákmi titul Miss Universe 2011. Prvou vicemiss sa stala Romana Procházková z Bratislavy, druhou vicemiss Miriama Matúšová zo Zvolena.  Pre média úspešná 20-ročná finalistka  prezradila: „Som nesmierne šťastná, práve teraz si to naplno začínam užívať, keď už všetko opadlo. Nečakala som to, ale nádej umiera posledná a vyplnilo sa to." Dagmar je študentkou chemicko-technologickej fakulty a i napriek tomuto úspechu chce dokončiť štúdium na vysokej škole.

Verí však, že napriek novým povinnostiam to bude zvládať. Víťazka 13. ročníka Miss Universe bude reprezentovať Slovensko na svetovom finále Miss Universe, ktoré sa uskutoční 12. septembra t.r. v brazílskom San José. Za prvenstvo, okrem osobného automobilu, získala aj set klenotov, pozostávajúci z náhrdelníka a náušníc s názvom „Pávie pero", vyrobený z 18 karátového bieleho zlata, exkluzívny model šiat aj národný kostým na svetové finále. Víťazka 13. ročníka súťaže krásy, Dagmar Kolesárová, ktorá má miery 87-61-92 sa modelingu venuje od 15 rokov. Do Miss Universe SR sa však prihlásila až na naliehanie rodičov a kastingu sa zúčastnila spolu s kamarátkou. Víťazke Dagmar Kolesárovej blahoželáme!
(MG-OD)
Fotografie z MISS UNIVERSE SR
{jcomments on}

 

Čítať 3639 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:47

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!