nedeľa, 28 december 2014 20:51

Vianočné pastorále 2014 v Evanjelickom kostole v Slavošovciach

Napísal(a) Mgr. Michal Terrai
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

slavos DSCF2496aVianočné pastorále 2014 sa konali dňa 20.12.2014 v Slavošovciach v chráme Božom ECAV. Programom sprevádzal Bc. Július Lalik a slovom Božím Mgr. Štefan Gabčan, ECAV farár z Drienčan. Všetkých v kostole privítal pán starosta obce Slavošovce Ing. Štefan Bašták. Poprial krásne a požehnané chvíle na tomto podujatí. Na akcii boli prítomní aj administrátor CZ Mgr. František Lompart, farár z Koceľoviec, diakon Martin Dudáš, z Ochtinej, a kaplán Mgr. Daniel Gdovin zo Štítnika, ktorý aj doprevádzal spevokol ECAV Štítnik. Vystúpili aj spevokoly ZPOZ Slavošovce, FS Lehoťanka z Čiernej Lehoty, Radostná zvesť Slavošovce, ECAV Slavošovce, spevokol z Rochoviec, spevokol z Ochtinej. Všetci vystúpili so svojimi vopred zaslanými a pripravenými piesňami. Prítomní boli aj starostovia obcí Štítnik, Ochtiná, Rochovce a Čierna Lehota. 

Atmosféra bola veľmi príjemná, ktorou sme si všetci pripravili krásne chvíle a pohodu pred najkrajšími sviatkami roka Vianocami. Na záver sa zaspievala spoločná pieseň Tichá noc.

Po ukončení programu v kostole, sme sa presunuli na pripravené občerstvenie v Kultúrnom dome v Slavošovciach, kde starosta obce Ing. Bašták, všetkým poprial dobrú chuť k občerstveniu a odovzdal Ďakovné listy. Ďakujem všetkým za výbornú organizáciu podujatia a krásne spoločné chvíle.
Mgr. Michal Terrai

 

[cincopa AULAlNsR_4_3]

 

Čítať 6353 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:02

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!