×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/sport/turistika/elan/starna
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sport/turistika/elan/starna
sobota, 31 august 2013 21:03

Turistickým náučným chodníkom na Tureckú do takmer tisíc metrovej výšky

Napísal(a) Markušovský
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Obec Rudná usporiadala 31. augusta 2013 tradičný turistický výstup na Tureckú. Oficiálne stretnutie účastníkov bolo neďaleko chaty Turek o 11.00 hod. Po výstupe na Tureckú 953 m (vrchol je zaradený do zoznamu najvyšších vrcholov Slovenských pohorí) mali turisti možnosť občerstvenia. Podával sa dobrý fazuľový guláš, pivo a nealkoholické nápoje. Súčasťou programu bolo aj vylosovanie tomboly.
Turisti vačšinou využili na výstup a zostup náučný chodník Turecká z obce Rudná. Mnohí prišli pešo aj z okolitých obcí, časť účastníkov si to uľahčila terénnymi dopravnými prostriedkami. Počasie účastníkom prialo, bol pekný slnečný deň. O rok nás čaká jubilejný 20. ročník. Úvidíme, čím nás prekvapí organizátor akcie, obec Rudná. Záverom ďakujeme organizátorom za pekne prežitý víkend v prírode.


Martin Markušovský,
KST TJ Elán Rožňava

 

 

Čítať 2501 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:52

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!