streda, 19 október 2016 14:30

Mladí karatisti z Revúcej súťažili na turnaji v Starej Ľubovni

Napísal(a) Rashid Arpád Bunjatov
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Pretekári nášho klubu KK Revúca sa v sobotu 15. októbra 2016 zúčastnili na turnaji v Starej Ľubovni. Na Ľubovňa open cup 2016 sa zišla kvalitná a pomerne masívna účasť štartujúcich pretekárov v počte 263 z 29 klubov. Ako prvý zasiahol do bojov v súborných cvičeniach kata Juraj Prč, vo vekovej kategórii 8 – 9 rokov, ktorý po dobre zvládnutom prvom kole však v druhom prehral a to znamenalo stop do ďalších bojov o cenné kovy. Juraj štartoval aj v športovom zápase, no ani tu sa mu nepodarilo prehovoriť do medailových pozícii.

Vo vekovej kategórii starší žiaci 10 – 11 rokov v kata štartovali Matej Herich a Matej Meško, obaja však skončili svoju púť v úvodnom kole. Výrazne lepšie sa svojím výkonom prezentoval v športovom zápase Matej Herich, keď po dobre zvládnutých víťazných dueloch sa prebojoval až do finále, kde však nestačil na súpera zo Sabinova a obsadil tak krásne 2. miesto. Matej Meško sa napokon prebojoval v repasáži do bojov o bronz, kde však tesne prehral a obsadil zemiakovú pozíciu.

Dobrým výkonom sa prezentoval v súborných cvičeniach kata - mladší dorastenci 12 – 13 rokov, Pavol Halaj, ktorý sa po víťazstvách v jednotlivých kolách prebojoval až do samotného finále. Vo finále sa stretol zo súperom z Košíc, škoda taktickej chybičky, ktorá ho pripravila o zlato.

Rashid Arpád Bunjatov
predseda a šéftréner KK Revúca

 

 

Čítať 1635 krát Naposledy zmenené nedeľa, 23 október 2016 12:01

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!