sobota, 07 január 2017 19:45

Alexander Valuch v jubilejnom ročníku stolnotenisového turnaja v Gemerskej Polome obhájil vlaňajšie prvenstvo

Napísal(a) MG od
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Alexander Valuch v jubilejnom ročníku stolnotenisového turnaja v Gemerskej Polome obhájil vlaňajšie prvenstvo Alexander Valuch v jubilejnom ročníku stolnotenisového turnaja v Gemerskej Polome obhájil vlaňajšie prvenstvo Foto: Archív STO Gemerská Poloma

Víťazom jubilejného 25. ročníka stolnotenisového turnaja O pohár starostu obce sa 6. januára 2017 v Gemerskej Polome stal slovenský reprezentant Alexander Valuch (TB/ASV REGENSTAUF). Na najvyššom stupni víťazov si prevzal pohár od starostu Gemerskej Polomy Ing. Miroslava Michalku po finálovom zápase s Erikom Illášom (HONTIANSKE TRSŤANY-DUDINCE), nad ktorým zvíťazil tesne 3:2 (6, -8, 7, -8, 9).

Je to už druhé víťazstvo A. Valucha za sebou na turnaji, ktorý býva už tradične prvým stolnotenisovým turnajom na začiatku roku v SR. Agilní organizátori domáceho stolnotenisového klubu v Gemerskej Polome privítali za zelenými stolmi 32 účastníkov turnaja, medzi ktorými ani tohto roku nechýbali slovenskí reprezentanti, účastníci medzinárodných súťaží i najvyšších súťaží organizovaných SSTZ z rôznych oddielov, ako napr.: TB/ASV REGENSTAUF, HONTIANSKE TRSŤANY-DUDINCE, STO Spoje Ivanka, STK Košice – Čaňa, Geológ Rožňava, MŠK VSTK VRANOV NAD TOPĽOU, STK Sokol Stránske, MSTO DOBŠINÁ, STO Mokrance, ŠK JABLONOV NAD TURŇOU, STK PLEŠIVEC a domáceho STK GEMERSKÁ POLOMA.
Obidvaja finalisti sa v semifinále stretli so súpermi takto: A. Valuch - J. Figeľ - HONTIANSKE TRSŤANY-DUDINCE 3:0 (11-8,11-5,15-13) a J. Zelinka - STK Košice-Čaňa – E. Illáš HONTIANSKE TRSŤANY-DUDINCE) 2:3 (7-11,13-11,11-5,12-14,6-11). 

Turnaj začal súbojmi hráčov rozdelených do 8 skupín, v ktorých sa hralo systémom každý s každým. Do II. kola systému KO nastúpili potom 16 hráči zostavení z každej skupiny po 2 najlepších.
Všetky výsledky zápasov 25. ročníka stolnotenisového turnaja v Gemerskej Polome O pohár starostu obce si môžete pozrieť v prílohe: 

Výsledky 25. ročníka stolnotenisového turnaja O pohár starostu obce Gemerská Poloma

MG od

 

 

Čítať 2290 krát Naposledy zmenené štvrtok, 12 január 2017 16:32

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!