nedeľa, 10 september 2017 17:05

Predseda ŠKST Slavošovce Igor Gecelovský: Uplynulú sezónu hodnotím kladne

Napísal(a) Ing. Š. Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Stolnotenisový oddiel ŠKST Slavošovce patrí k stabilným účastníkom stolnotenisovej súťaže v okrese Rožňava – 6. liga. Mužstvo hralo v uplynulej sezóne o špicu tabuľky, napokon skončilo tretie. Náš spolupracovník Ing. Štefan Tomášik nám prináša rozhovor s predsedom klubu Igorom Gecelovským. 

Ako hodnotíte sezónu?
Uplynulú sezónu hodnotím kladne. Hrali sme dobrý stolný tenis. Je to tímová súťaž kde hrajú 4-5 hráči. Je to dlhodobá súťaž od začiatku októbra do konca marca. Samozrejme, že boli i výkyvy formy, ale výhoda tímu spočíva v tom, že sa dopĺňame, niekedy sa niekomu darí viac inokedy menej, nie každý deň je nedeľa. Stabilne hráme 5 hráči.

S ktorými výsledkami nie ste spokojný?
Nespokojný som bol iba v odvetách. Jeden kľúčový hráč odišiel na celý mesiac za prácou do Rakúska, čo nás následne stálo stratu bodov a konečná 3. priečka. Ak by bol hral, tak sme prví, ale taký je život v dnešnej dobe.

Ako prebieha príprava na nový ročník?
Príprava teraz začína pravidelnými tréningami. Počas prázdnin sme hrali viac-menej dohodnutými tréningami, nakoľko je to dovolenkové obdobie.

Ktorý z hráčov podával najlepšie výkony?
Najlepšie výkony podávali Matej Gecelovský a Nikolas Boldi, ktorí skončili na 1. a 2. priečke individuálneho rebríčka hráčov 6. ligy. Matej Gecelovský s Marekom Benčkom skončili i ako najlepší pár 6. ligy vo štvorhre, kde prehrali jediný zápas v sezóne.

st slavosovce tabulka

Výsledky:
Hrhov – Slavošovce 8:10, Slavošovce – Honce B 13:5, G. Poloma C – Slavošovce (GP odstúpené), Slavošovce – Silica 17:1, Dobšiná B – Slavošovce 6:12, Geológ Rožňava B – Slavošovce 9:9, Slavošovce – Krh. Podhradie 16:2, Rakovnica B – Slavošovce 2:16, Slavošovce – Č. Lehota 12:6, Slavošovce – Hrhov 11:7, Honce B – Slavošovce 8:10, Silica – Slavošovce 1:17, Slavošovce – Dobšiná B 8:10, Slavošovce – Geológ Rožňava D 8:10, Krh. Podhradie – Slavošovce 4:14, Slavošovce – Rakovnica B 16:2, Č. Lehota – Slavošovce 3:15

Pripravil Ing. Š. Tomášik

 

Čítať 1996 krát Naposledy zmenené štvrtok, 14 september 2017 19:23

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!