sobota, 15 október 2022 10:45

Nadácia SPP pomáha aj v Revúcej Doporučený

Napísal(a) R. Hudecová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V klube biatlonu Magnezit Revúca sme sa uchádzali o podporu, vypísanú nadáciou SPP v programe „Podpora a rozvoj telesnej kultúry“. Projekt sme nazvali „Podpora novej generácie biatlonu v Revúcej“. Do klubu totiž prišlo niekoľko nových mladých členov, ktorí by chceli nadviazať na éru veľmi úspešných predchodcov. Revúcky klub sa môže pochváliť odchovancami, ktorí nás reprezentovali a reprezentujú na pretekoch svetového pohára, na majstrovstvách sveta v mládežníckych aj seniorských kategóriách a na olympijských hrách.
Biatlonisti potrebujú kvalitné materiálno-technické vybavenie: bežky, viazanie, palice, lyžiarky, aby mali v zime na čom trénovať a boli na súťažiach konkurencieschopní. Preto sme peniaze z nadácie SPP chceli využiť na ich zakúpenie. S veľkým potešením sme prijali správu, že našu žiadosť schválili. Mohli sme začať nakupovať, a potom už len sledovať, ako tento dar potešil tých, pre ktorých sme to všetko robili. Naše deti.

Nadácii SPP chceme touto cestou veľmi pekne poďakovať za podporu projektov, ktoré súvisia s pohybom na čerstvom vzduchu, podporu športu a za to, že podporila aj ten náš projekt.

 

Rut Hudecová

 

Čítať 491 krát Naposledy zmenené pondelok, 17 október 2022 09:28

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!