×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2012/betliar
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2012/betliar
nedeľa, 22 september 2013 21:39

Ak chce futbalový fanúšik vidieť góly, nech si príde pozrieť zápasy Krásnohorskej Dlhej Lúky

Napísal(a) Florian Emodi
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Ak chce futbalový fanúšik vidieť góly, nech si príde pozrieť zápasy Krásnohorskej Dlhej Lúky. A je to jedno, či A, alebo B-tím, na oboch sa môžu dočkať gólových hodov. A - mužstvo aj v 8. kole zvíťazilo 7:2 a v posledných troch zápasoch nasúkalo súperom takmer 30 gólov, čo je skoro desať na zápas. B -čku sa vonku nedarí, aj keď dnes boli veľmi blízko. Plešivec sa trápi v poslednom čase so zakončením, kedže im odišiel najlepší strelec Laven, no dnes im pomohli hostia ku gólom. Zápas rozhodoval K. Chomjak na čiare s Czakoim. Zápas bol špecifickým pre brankára domácich, rodáka z Plešivca, Skokana. Skokan ešte v minulej sezóne hájil farby Krh. Dlhej Lúky (A mužstva) a do Plešivca sa vrátil na hosťovanie.
Zápas začal v dobrom tempe. Od začiatku to vyzeralo na vyrovnaný zápas, no domáci hneď na začiatku po hrúbke v obrane hostí otvorili skóre. 1:0. Odpoveď hostí prišla o 10 minút nato. Po centri Ulmana M. Emodi dokázal predbehnúť obranu aj brankára a pohotovo skóroval. 1:1. Keď sa už zdalo, že hostia sú v psychickej pohode, tak domáci udreli aj druhýkrát.

Nájazd domáci útočník poslal do siete na dvakrát. 2:1. Hostia opäť našli odpoveď aj na tento moment. Po centri F. Emodiho si nádherne prebral loptu Gorgei, pohral sa s obranou a povedľa brankára vyrovnával na 2:2. Stará pesnička nezvládnutej psychickej pohody sa opakovala aj na konci polčasu, F. Emodi stratil loptu a ďalšia kontra znamenala vedenie v polčase pre domácich 3:2.

Druhý polčas bol opäť ako na hojdačke. Hostia vyrovnali aj tretikrát. Po priamom kope D. Klárika, ktorý každý víkend strieľa krajšie a krajšie góly, bol stav opäť nerozhodný. Ale opäť to tak dlho nevydržalo. D. Máté, brankár hostí dnes mal o niečo slabší deň a ľahkú strelu vyrazil presne pred nohy domáceho útočníka a bolo 4:3. Hostia začali dobíjať bránu na ďalšie vyrovnanie. Domáci sa už v útočnom pásme neukázali veľakrát, ale obrovskú šancu pri nepozornosti hostí vo forme nájazdu nedokázali premeniť. Na druhej strane Gorgei a Ulman netrafili bránu a posila L. Emodi ktorý bol jedným z najlepších hráčov, svoj nájazd nedokázal premeniť. Proti bol najlepší hráč zápasu, brankár Skokan, ktorý okrem toho vychytal ešte zopár striel. Konečný hvizd. 4:3, 3 body ostávajú doma. Bol to dobrý zápas a rozhodlo využívanie chýb, domáci využili o jednu chybu viac a zvíťazili. K. Chomjak potvrdil, že je jeden z najlepších rozhodcov v okrese, svoju prácu odviedol bezchybne!
Zostava hostí: Dávid Máté - Vojtech Ulman, Vojtech Danko, Adrián Emodi, Marian Emodi, Ladislav Emodi, Florián Emodi, Attila Gorgei, Patrik Luspaj, Róbert Csobádi, Dávid Klárik. Striedali: Vojtech Plichta, Tomáš Kórintuš.

Florian Emodi

 

Čítať 2325 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:08

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!