nedeľa, 13 november 2011 17:39

Bohúňovo prišlo do Vyšnej Slanej na dohrávku iba s desiatimi futbalistami Doporučený

Napísal(a) MG
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Vyšná Slaná – Bohúňovo 4:1 (1:0). Góly za domácich: Zabrel 3, Liptaj 1. Do úplného konca jesennej časti I. triedy vo futbale ostalo dohrať iba jeden zápas Vyšná Slaná – Bohúňovo, ktorý sa odohral v nedeľu 13. novembra 2011. Kým domáci futbalisti nastúpili na zápas ako ostrieľaní účastníci I. triedy, hostia sa dostali do tejto súťaže po jej rozšírení na úkor Plešivca, a bolo to dobre rozoznať aj ich postavením v tohtoročnej tabuľke. Vyšnoslanci do tohto zápasu sa držali na šiestom mieste, Bohúňovčanom patrí iba druhé miesto od jej konca. Navyše na tento zápas z odloženého 7. kola prišli hostia pod Radzim iba s desiatimi futbalistami. Už to svedčí o tom, že neprišli s tým, aby proti tomuto

súperovi aj bodovali. A do tabuľky by sa im to veru aj zišlo, keď  vonku získali zatiaľ iba tri body. Podľa slov domácich však ani Vyšná Slaná nemá kto vie koľko hráčov navyše a v tomto ročníku pre vážne okolnosti s hráčmi museli viackrát prekladať svoje domáce zápasy. Preto sa zamerali aj na získanie nových posíl z Dobšinej  a Dediniek, od ktorých očakávajú v jarnej časti zlepšenú hru a väčšiu konkurenciu v mužstve.
Zápas mal jednoznačný  priebeh. Domáci sa smelo zahryzli do hostí a bolo len otázkou času, kedy padne gól. Množstvo nevyužitých šancí zo strany Vyšnoslancov dlho držal oslabený kolektív Bohúňova nad vodou. Polčas sa skončil 1:0.
O výsledku sa prakticky rozhodlo až v druhom polčase, na čom má veľký podiel najmä strelec P. Zábrel, ktorý vsietil tri góly do bránky Bohúňova. Jeden aj s prispevním obrancu hostí. Jeden pridal Liptaj.
Pod Adamovou bolo príjemné futbalové počasie a aj vďaka výsledku odchádzali najmä domáci fanúšikovia zo zápasu  spokojní. Riekou Slanou sa však do Bohúňova plavila o zápase nie veselá správa.
Vyšná Slaná si týmto výsledkom vybojovala v jesennej tabuľke lichotivé štvrté miesto a tak poskočila s 22 bodmi pred Rudnú i Rožňavské Bystré.
MG

TABUĽKA I. TRIEDY PO 14. KOLE












Ostatné futbalové výsledky mužstiev horného Gemera:

IV. Liga JUH (dospelí) 17. kolo:

V. Folkmár - V. Kapušany 7:0
Strážske - V. Revištia 0:1
Štítnik - Sobrance 0:3
Smižany - Čaňa 1:1
Kr. Chlmec - Sp. Vlachy 3:1
Krompachy – Poproč 3:1
Rudňany - Medzev 2:0
Rožňava - Turňa n/B 3:1

V. Liga KG (dospelí) 15. kolo:

Kokšov-Bakša - M. Ida 3:1
Ruskov - Myslava 1:0
Kalša - Koš. N. Ves 5:2
Ťahanovce - Geča 6:1
Šaca - Dobšina 4:0
Gem. Hôrka - Lipovník 1:1
Krh. Podhradie - Gem. Poloma
5:0

{jcomments on}

Čítať 2344 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:10

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!