sobota, 30 máj 2015 18:04

Čo si myslia pred nedeľňajšími futbalovými zápasmi

Napísal(a) Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

rv futbal 31 aPosledný tohtoročný májový víkend čakajú futbalistov V. ligy skupiny K-G z nášho regiónu v 24. kole tieto zápasy: Dobšiná - Gemerská Hôrka, Krásnohorské Podhradie - Sokoľany, Ťahanovce - Betliar a Gemerská Poloma - Ďurkov. V I. triede o. i. aj zápas 23. kola Bohúňovo - Rudná. Oslovili sme niektorých zástupcov klubov, aby nám ešte pred stretnutiami povedali svoj názor. 

Adrián Szaniszló, FK Sokol Bohúňovo 

S akým cieľom idete do zápasu? 
V zápase s Rudnou chceme jednoznačne uspieť. Potrebujeme body, nakoľko nám jar nevychádza tak, ako by sme chceli. Máme pred sebou už len dva zápasy vonku z dôvodu odstúpení mužstiev Štítnika a Lipovníka.

Dôjde k nejakým zmenám v zostave? 
Po návšteve zápasu Arsenal - WBA sa vracia do zostavy Antony, a možno aj Doboš bude k dispozícii. Drobné zranenia majú kanonier Páll - Baláž a Demeter. Po dlhšom čase už došiel aj Izák, takže mali by sme byť v maximálnej sile. Hostia stratili hráča po červenej karte. 

Dôjde k zmenám v taktike? 
Budeme hrať to isté, ako v Rudnej, ale s tým, že sme doma. Výhoda je na našej strane a verím, že rozhodca nepodľahne opäť vášniam. 

SPOLOČNÁ OTÁZKA:

S akým cieľom idete do nedeľňajšieho zápasu? Budete mať k dispozícii kompletný káder?

Ladislav Jobbáď, FK Krásnohorské Podhradie:

Do nedeľňajšieho zápasu ideme s cieľom zvíťaziť, aj keď viem, že to bude veľmi náročné, keďže súper je veľmi kvalitný. Chýbať budú odcestovaní Piater, Lukó a Dorkin a zranený Hajdúk. Do zostavy by sa po minulom týždni mali vrátiť Almáši a Zdechovan.

Zsolt Ištók, FK Gemerská Hôrka
Do zápasu s Dobšinou ideme s cieľom vyhrať. Trénerovi bude určite chýbať Ferdinand.

Róbert Gotthardt, MFK Dobšiná
Do zápasu ideme s cieľom vyhrať hoci vieme že Gemerská Hôrka je teraz v dobrej forme a že to nebude jednoduché. Budeme sa snažiť, aby sme potešili domácich fanúšikov, ktorí nás už nevideli doma hrať vyše mesiaca. Zostava bude opäť iná, ako je to už v našom mužstve zvykom, pretože náš brankár dostal v ostatnom kole červenú kartu. Máme aj nejaké zranenia a odcestovanie za prácou. Polovica mužstva tohto týždňa maturovala, tak dúfam, že v nedeľu budú plní sily a odhodlania podať zodpovedný výkon zakončený výhrou.

Štefan Tomášik

 

Čítať 2228 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:11

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!