nedeľa, 10 jún 2012 22:09

Čoltovo sa utopilo dve kolá pred koncom súťaže. Vraj pre svoju záchranu nemali teplú vodu Doporučený

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Ešte ani kolo pred koncom súťaže sa v II. triede MO nerozhodlo, kto bude víťazom tohto ročníka. V najsledovanejšom zápase kola sa stretli síce prvé dve mužstvá tabuľky, ale zmierlivá remíza o ničom nerozhodla. Súťaž však nedokončia futbalisti Čoltova, ktorých vedenie po vynesení rozhodnutia ŠTK ObFZ sa rozhodlo vystúpiť zo súťaže. A tak ani jedna okresná súťaž vo futbale sa neukončí s tým počtom, s ktorým začala. Je na škodu veci, že rozhodnutie ŠTK ObFZ prišlo tak neskoro, hoci o problémoch v tomto oddiele vedelo dávno pred týmto rozhodnutím. Myslím si, že takéto rozhodnutie riadiaceho orgánu je na úkor futbalu. Ak na začiatku súťaže dovolili tomuto mužstvu hrať, mali mu súťaž

dovoliť aj dokončiť. Anulovanie výsledkov môže skresliť celkové poradie súťaže II. triedy. Ale to je záležitosť iných, nie nás. Nás teší, že sa mužstvu Jovíc i naďalej darí, keď vysoko porazilo Kečovo 7:1 a o jeho súčasných kvalitách sa môže presvedčiť v poslednom kole i rezerva Rožňavy.
Výsledky 21. kola: Ml. Brzotín – Honce 1:1, Pača – Dedinky 1:1, Nižná Slaná – Rakovnica 3:3, Štítnik B – Plešivec 4:1, Jovice – Kečovo 7:1, Čoltovo – Rožňava B – nehralo sa.

{jcomments on}

Čítať 2286 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:12

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!