nedeľa, 08 apríl 2012 13:25

Drnavskí dorastenci začali v Kokšov-Bakši futbalovo "šibať" až po štyroch obdržaných góloch Doporučený

Napísal(a) F. Emödi
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Kokšov-Bakša - Drnava 4:2 (1:0). Góly: Trávníček, Rybár, Hudák, Balog - Šoltés, Maliňák. Štvrtoligoví drnavskí dorastenci pricestovali v sobotu 7.4.2012 do Bakše takmer s úplným kádrom, chýbal im len N. Kovács. Očakával sa tvrdý zápas 16. kola, ktorý sa aj naplnil, no našťastie bez zranení. Zápas nevyšiel mladému brankárovi Drnavy, ktorý pustil za svoj chrbát dva lacné góly. V silne remízovom zápase hostia nemali šťastie a gólovo sa prebrali až v poslednej desaťminútovke. Avšak v poslednej dekáde zápasu Drnava mohla aj vyrovnať skóre zo štvorgólovej straty.
Domáci začali zápas vynikajúco. V 4. min. na rohový kop si nabehol

Trávníček a hlavou otvoril skóre. 1:0. Zápas sa v poli vyrovnával a do útoku sa tlačili už aj hostia. Domáci útočníci boli úplne vypojení z hry a Drnava si vypracovala zopár pekných akcií. Niekoľkokrát ich rozhodca zastavil v ofsajde a keď sa už všetko vydarilo, tak chýbalo šťastíčko pred bránou. Šťastie chýbalo Drnave aj pri najväčšej šanci hostí v 1. polčase. Po centri Emödiho Maliňák fantastickou hlavičkou prekonal brankára, no brvno bolo proti. Polčas 1:0.
Najnebezpečnejším hráčom na začiatku druhého polčasu bol J. Kovács a po jeho voleji sa už Drnavčania tešili, no obranca na čiare zastúpil brankára. Nedáš dostaneš sa potvrdilo o pár minút nato. Ľahučkú strelu Rybára brankár Drnavy pustil do siete po pod telom. 2:0. O 5 minút nato prišla ďalšia chyba brankára, keď chcel zabrániť rohu, čo sa mu aj podarilo, no Drnavčania platili krutú daň vo forme inkasovaného gólu. 3:0. Po treťom góle sa hostia prebrali a začali kombinovať, no po jednej strate sa domáci dostali do protiútoku a Balog zvýšil už na priepastných 4:0. Ale hostia neskladali zbrane. V 81. min. sa Šoltés dostal k lopte po nevydarenom odkope a po dvoch kľučkách strieľal do siete domácich. 4:1. Otrasení domáci v 83. min. nedokázali reagovať na "barcelonskú" akciu trojice J. Kovács - Emödi - Malňák a posledný menovaný znížil už na rozdiel dvoch gólov. 4-2. Ďalšiu obrovskú možnosť zahodil Šoltés, ktorému chýbal krôčik ku skórovaniu. Zápas uzatvorila šanca J. Kovácsa, ktorý obyšiel brankára, no z veľkého uhla už nedokázal skórovať. Koniec. 4:2.
F. Emödi

{jcomments on}

 

Čítať 2201 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:14

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!