sobota, 27 august 2011 20:00

Futbalový dorastenec B. Šoltés z Drnavy si v Košiciach-Krásna zlomil kľúčnu kosť Doporučený

Napísal(a) --
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Košice-Krásna – Drnava 1:0 (0:0). Drnavskí dorastenci cestovali v sobotu na majstrovský futbalový zápas 4. kola IV. ligy do Košíc-Krásna vediac, že obrovskými favoritmi zápasu sú domáci, no chceli prekvapiť, čo sa im takmer aj podarilo. Zápas zatienilo ďalšie vážne zranenie hráča Drnavy. B. Šoltés si zlomil kľúčnú kosť a tak sa pre neho jesenná sezóna predčasne skončila. Minulý týždeň maródoval ešte aj Emödi, no na dnešný zápas sa už dal dokopy. Avšak práve kvôli jeho chybe padol jediný gól zápasu, a navyše mal aj viacero neistých zákrokov. Drnava predviedla sympatický výkon, ktorý korunoval Maliňák gólom päť minút pred koncom, no rozhodca mu odpískal ofsajd.

Toto však už nebol prvý prípad, keď Drnavu ukrátili rozhodcovia o dôležitý gól. Pripadá mi to už hlúpe každý týždeň o tom istom písať. Žiaľ, Drnava sa s tým musí vyrovnať.
Zápas sa hral v obrovskej horúčave a preto si Drnava snažila udržiavať remízu, nehnali sa do zbytočného útočenia. Po jednej štandardke v 13.min sa však Szöcs ocitol v dobrej šanci. Jeho strelu však brankár domácich kryl. Hostia v 18. min. prišli o B. Šoltésa, ktorý si po zlom dopade na zem zlomil kľúčnú kosť. Na druhej strane po delovke domáceho kapitána sa triasla konštrukcia brány. Ak by sa lopta dostala za čiaru, tak bol by to najkrajší gól sezóny, no našťastie pre Drnavu sa odrazila von. O ďalší vzrušujúci moment sa postaral brankár hostí Emödi, ktorý chcel odvrátiť útok Krásnej, no pri odkope zasiahol súperovho hráča a domáci mohli skórovať do prázdnej brány, no N. Kovács bravúrne odvracal z gólovej čiary. Takže polčas so šťastím pre Drnavu 0:0.
Druhý polčas začali domáci tlakom. Emödi sa opäť raz „vyznamenal", keď za svoj chrbát pustil strelu, ktorá bola prudká, no odvracateľná. 1:0. Domáci pokračovali v tlaku, ale finálna prihrávka chýbala a preto strieľali len z diaľky, a to väčšinou nepresne. Domáci už boli istí svojou výhrou, čo sa im však takmer vypomstilo. Po centri K. Šoltésa Maliňák nasmeroval loptu do bránky, no vtedy zaznel aj hvizd rozhodcu. Offsajd! A ďalší chybný verdikt, ale nad týmto je už zbytočné ďalej lamentovať. K. Šoltés mal na kopačke ešte ďalšie sľubné lopty, no presného zakončenia sa už nedočkal. Po dvojminútovom nastavení rozhodca ukončil zápas.
Zostava Drnavy: Emödi(C) - N. Kovács, J. Kovács, P. Kovács, Čelovský - Herczeg, Szöcs, Maliňák, Szűcs - B. Šoltés, K .Šoltés. Striedali: Polyák, Kis, Vozár a Gergely.

Čítať 2048 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:17

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!