pondelok, 29 august 2011 16:06

Jovice v Honciach prehrávali už 1:3, ale nakoniec si odviezli cenný bod Doporučený

Napísal(a) Matúš Sopócy
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Honce - Jovice 3:3 (1:1). Jovice cestovali do Honiec na svoj druhý majstrák II. triedy v tejto sezóne. Hneď v úvode preveril hráč domácich brankára hostí, ale jeho strela mierila len do stredu bránky. Neskôr sa dobre uvoľnil J. Strelka st., no jeho strelu stihol brankár odvrátiť na rohový kop. Jovice v prvom polčase veľmi neohrozovali bránu domácich, až na moment, keď sa ku lopte dostal T. Gebe a otvoril skóre zápasu. 1:0. Vyrovnať sa podarilo domácim asi 15 minút pred koncom prvého polčasu, keď brankár hostí neudržal loptu a tá následne skončila v sieti. 1:1.
Druhý polčas priniesol množstvo šancí domácich, ale tie brankár hostí

zneškodnil. Honce sa ujali vedenia v zápase po priamom kope, keď Strelka st. trafil ku vzdialenejšej tyči 2:1 a neskôr opäť Strelka krížnou strelou zvýšil na 3:1. Vyzeralo to tak, že Jovice odídu domov naprázdno, ale pozbierali sily a dokázali najprv znížiť Paradom na 3:2 a o chvíľu nato remízu pre Jovice vybojoval Gebe. 3:3. Asi 5 minút pred koncom mali domáci sľubnú šancu, keď kopali priamy kop, ale Strelkovu strelu brankár hostí stihol vytlačiť na brvno. Domáci pozahadzovali množstvo šancí a naopak Jovice vyťažili z minima maximum, takže s bodom zrejme musia byť spokojní. O týždeň privítajú mužstvo Štítnika "B" a veria, že doma budú naplno bodovať.
Zostava Jovíc: Sopócy - Lovaš, Nagy (C), Kovács, Tomi, Albert, Doboš, Krága, Czinka, Gebe, Spišák. Striedali: Parada, Lučko, Barczi.
R: Bakoš, AR: Czakoi, DZ: Máté.
Napísal: Matúš Sopócy

Ďalšie výsledky 2. kola II. triedy:
Nižná Slaná - Rožňava B 1:1, Dedinky - Rakovnica 4:2,

Stretnutia 3. kola 4.9.2011 o 15.30 hod.:
Rakovnica - Honce
Plešivec - Dedinky
Kečovo - Ml. Brzotín
Rožňava B - Pača
Čoltovo - Nižná Slaná
Jovice - Štítnik B.

{jcomments on}

Čítať 2413 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:22

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!