nedeľa, 09 november 2014 19:06

Joviciam k trom bodom v Rakovnici nemálo pomohol aj brankár Genči

Napísal(a) Ladislav Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

rak jov fb12aRakovnica - Jovice 0:3 

v dohrávke 4. kola II. triedy OM. Góly: 45. min. Lovas 0:1, 50. min. Podracký 0:2, 71. min. Lovas 0:3. O zápase by sa dalo v skratke povedať aj to, že Rakovnica hrala a Jovičania strieľali góly. Domáci rozchytali brankára hostí Genčiho, ktorý vychytal hosťom víťazstvo. Domáci mali buldočiu snahu, ale futbal sa hrá na góly! Nie a nie prekonať brankára hostí. Hostia umnou taktikou vyčkávali, mali aj niekoľko náznakov, ktoré nedotiahli do konca. Motor mužstva hostí Podracký v závere polčasu peknou uličkou vysunul Lovasa a pomalí obrancovia sa len pozerali ako využil svoju šancu, a brankár bol už bezmocný. 0:1.
V druhom polčase hostia využili fakt, že domáci odišli fyzicky a v 50. min. Podracky, ktorý sa dravo prebil obranou, peknou strelou po zemi prekonal brankára. 0:2. V 71. min. po veľkej chybe obrany domácich Lovas spečatil konečný výsledok na 0:3. Ešte predtým rozhodca vylúčil brankára domácich Šályho za oplácanie. Domáci hráči sa ešte vzchopili, vsadili všetko na jednu kartu, začali aj útočiť, ale famózny Genči sa nedal prekvapiť. Za krásneho slnečného

počasia sa v hľadisku tiesnilo okolo 80 divákov. Rozhodoval Lukáš Gyenes. Starosta pán Lešták z Rakovnice po zápase povedal: "Víťazom stretnutia bol hlavný rozhodca!" Pán Albert z tábora hostí: "Vyhrali sme zaslúžene, ale brankár Genči nás podržal.

Ladislav Székely

 [cincopa AgOA6FM1Wx43]

 

Čítať 1943 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:22

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!