nedeľa, 19 máj 2013 20:18

Kanonáda gólov vo futbalovom zápase Drnava - FK Brzotín 8:0 Doporučený

Napísal(a) mg
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V súboji o druhé miesto v tabuľke I. triedy vo futbale na hornom Gemeri využili futbalisti Krásnohorskej Dlhej Lúky domáce prostredie 22. kola a nad veľkým súperom z Vyšnej Slanej zvíťazili 4:2. Vyrovnali sa tak počtom bodov Vyšnoslancom, ale lepším skóre sa držia na peknom druhom mieste. Rožňavskému Bystrému sa nepodarilo preskočiť Drnavu, pretože dva body stratili doma remízou so susedom z Rudnej 1:1. Udržujú si aj tak jarnú neporaziteľnosť. Keď sa pozrieme na koniec tabuľky, stále


na ňom svietia futbalisti FK Brzotín, ktorí v nedeľu vysoko prehrali v Drnave, prišli iba desiati, jeden z nich neudržal nervy na uzde a dostal červenú a dali tak možnosť vyniknúť domácich, ktorí zaskakujú zranených spoluhráčov. Z druhej polovice tabuľky bodovali Slavošovce, Dlhá Ves, Rudná a Dedinky, ktoré v dobrom zápase s Jablonovčanmi celý zápas udávali tón hry, aby im nakoniec osud prisúdil remizu a doma tak stratili dva body. S dobrým súperom jeden bod ale neľutujú.

Výsledky: Rožň. Bystré – Rudná 1:1, Slavošovce – Bohúňovo 4:2, Krh. Dlhá Lúka – Vyšná Slaná 4:2, Drnava – Brzotín 8:0, Dedinky – Jablonov n/T 2:2, Dlhá Ves – Hrhov 1:1, Betliar – Vlachovo 2:0.

PRIEBEŽNÁ TABUĽKA I. TRIEDY:

 

 

 

 

 

 

 

 

{jcomments on}

 

Čítať 1979 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:23

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!