nedeľa, 14 august 2011 19:33

Každý chvíľku ťahal pílku, až sa Rudná s Drnavou nakoniec zmierlivo rozišli remízou Doporučený

Napísal(a) FK Baník Drnava
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

FK Rudná - FK Baník Drnava 2:2. Drnava s jednoznačným cieľom vycestovala v nedeľu 14. augusta 2011 do Rudnej v 2. kole I. triedy získať 3 body, no neistoty v obrane, mierne chyby rozhodcov a veľký tlak boli príčinami toho, prečo sa na rudnianskej pôde body delili.
Od samého začiatku sa bojovalo z celých síl, domáci nechceli stratiť drahocenné body a hostia samozrejme na iné ako 3 body nemysleli. Domácim chýbal Strelka. Drnavčanom chýbal tréner Maliňák, Fábián a dorastenec Emödi, ktorý utrpel zranenie hlavy v sobotňajšom dorasteneckom dueli.


Obrana hostí bola veľakrát popletená a záloha prázdna, čo vedeli domáci využiť. Kým sa horko-ťažko hostia spamätali, domáci sa nechali nachytať do niekoľkých ofsajdových pascí. Prvú veľkú príležitosť Drnavy hneď využil Jožko Rencsok, ktorý po samostatnej akcii z uhla napálil do horného rohu bránky. Drnava aj napriek tlaku domácich vyhrávala 0:1.
Obrana hostí si ešte stále nerozumela a snažila sa nachytať domáceho hráča v ofsajde, čo aj takým metrovým ozaj zaváňalo, no postranný rozhodca zrejme videl niečo iné, ako ostatní, a hráč Rudnej nezaváhal a prekonal Zakhara v bráne hostí. 1:1. Za polčas sa toho veľa udialo a diváci mohli vidieť tiež veľa tvrdých zákrokov, za čo si hráč hostí Bukovič vyslúžil žltú kartu. 
Do druhého polčasu sa zostavy nemenili, kapitán hostí Peter Búlik so zranením odohral aj druhý polčas. Rudná vycítila menší tlak, ktorý vplýval na hráčov Drnavy a snažili sa prekonať Denisa Zakhara, ktorý však podržal hráčov Drnavy svojimi skvelými zákrokmi. Niekoľko incidentov sa v priebehu druhého polčasu stalo: Miro Mázik si vyslúžil žltú kartu za neúmyselný faul, a taktiež hráč domácich za faul na hráča. Tlak sa stupňoval a prišiel moment, keď rozhodca odpískal pokutový kop pre domácich. Hostia hneď aj protestovali, pretože to na pokutový kop podľa nich nevyzeralo. Vrátiť sa to nedá, odpískané bolo, hráč Rudnej prekonal Denisa Zakhara z pokutového kopu a Rudná otočila výsledok na 2:1
Postranní rozhodcovia v tomto zápase asi nemali svoj deň, pretože lopta po zákroku obrany hostí vyšla za čiaru, z čoho malo nasledovať vhadzovanie, no postranný rozhodca ukázal na rohový kop. Po rohovom kope sa Miro Mázik aj Florián Kovács snažili ešte niečo s výsledkom spraviť, keď center z priameho kopu premenil Róbert Orbán a FK Baník Drnava vyrovnáva na 2:2. 
Bránkár hostí Denis Zakhar a brankár domácich Tibor Kerekeš viac lôpt za svoj chrbát nepustili, a teda body sa delili.
Zostava FK Baník Drnavabrankár - Denis Zakhar,  obrana - Peter Búlik, Róbert Kovács, Ján Kovács, Norbert Bukovič, záloha - Peter Krága, Miro Mázik, Flori Kovács, Igor Slávkai, útok - Róbert Orbán, Jozef Rencsok.
FK Baník Drnava má najbližší víkend v 3. kole – voľno.

OSTATNÉ VÝSLEDKY 2. KOLA I. TRIEDY
Rožňavské Bystré - Hrhov 8:1, Jablonov - Vyšná Slaná 2:4, Krásnohorská Dlhá Lúka - Betliar 6:2, Vlachovo - Brzotín 0:3, Rudná - Drnava 2:2, Bohúňovo - Dlhá Ves 0:1, Slavošovce mali voľno.

TABUĽKA PO 2. KOLE














ZÁPASY 3. KOLA -
21.8.11 o 16:30 hod.:

Dlhá Ves - Rožňavské. Bystré  
Slavošovce - Bohúňovo
Drnava - voľno
Brzotín - Rudná 
Betliar - Vlachovo
Vyšná Slaná - Krh. Dlhá Lúka
Hrhov - Jablonov n/T.

Čítať 2379 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:23

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!