nedeľa, 02 september 2012 20:37

Krásnohorská Dlhá Lúka doma ľahko neprehráva a neprehrala ani s Rožňavským Bystrým Doporučený

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Krásnohorská Dlhá Lúka – Rožňavské Bystré 4:0 (2:0). Po sobotňajších oslavách Dňa obce Rožňavské Bystré sa od Bystranov nečakali v zápase 5. kola I. triedy veľké divy. Začiatok zápasu bol vyrovnaný, bez vážnejšieho vzruchu pred bránami. Po vhadzovaní domácich v 15. minúte, lopta skákala po hlavách v 16-ke Bystranov, až kým sa k nej nedostal domáci Čižmár a strelou po zemi dal 1. gól. 1:0. V 22. minúte Koncz zlikvidoval ďalšiu dobrú príležitosť domácich. V 32. minúte Čižmár z priameho kopu z 35 metrov vymietol horný roh bystranskej brány. 2:0 Domáci ešte do polčasu stihli zahodiť dve ďalšie šance, Bystrania sa k zakončeniu nedostali.

Tretí gól domácich padol v 57. minúte keď nikým neatakovaný hráč domácich krížnou strelou z uhla opäť presne zakončil. 3:0. V ďalších minútach už prišli aj strelecké pokusy Urbana, Šimona a Lenga,  no domáceho brankára nezaskočili. V 85. minúte sa vo vzdušnom súboji s domácim útočníkom zranil brankár Koncz, ktorého nahradil Péter. Domáci ešte v závere raz vystrelili a tečovaná strela putovala do Péterovej brány 4:0.
Pred 120 divákmi rozhodoval Šalamon.
Zostava Rožňavského Bystrého: Koncz - Valent, Krága, Jaro Gallo, Ján Gallo, Dorkin, Čapó, Šimon, Kuchta, Minčík, Urban ml. Striedali: Tomko, Leng a Péter.
Miloš LENG

PRIEBEŽNÁ TABUĽKA I. TRIEDY ZÁPASOV HRANÝCH VONKU PO 5. KOLE





















{jcomments on}

 

Čítať 2946 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:24

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!