nedeľa, 25 september 2011 23:20

Na Dedinkách sa v sobotu lovili pstruhy, v nedeľu sa strieľali góly do brány Čoltova Doporučený

Napísal(a) M. Franko
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dedinky - Čoltovo 8:0 (6:0) - Góly: Novák 3, M. Majrečák ml. 3, M. Chabada 2, ŽK dom.: M. Majerčák ml. Zostava Dediniek: Horváth, Revaj, Tokoly, Ogurčák, Franko, J. Chabada, Sýkora, Revay, M. Chabada, Novák, Majerčák ml. - striedali: Jenčík, Litecký.
Domáci nastúpili v 6. kole II. triedy na štvrtý zápas sezóny doma. Úvod bol rozpačitý, prvých 10 minút viazla kombinácia, hra bola vyrovnaná. Boli to hostia z Čoltova, ktorí ako prví v zápase poslali strelu medzi žrďe po krídelnej akcii z autového vhadzovania. Od tohto momentu už Dedinčania zapli na vyšší prevodový stupeň a začali hrať svoju hru. Strední záložníci veľmi dobre zásobovali útok presnými kolmými nahrávkami, z čoho pramenilo veľa šancí a domácim to začalo sypať. Hostia nedokázali podržať loptu. Občas pohrozili protiútokmi s rýchlonohými

útočníkmi. Všetky však skončili buď  v aute, alebo na domácej obrane. Diváci mali možnosť vidieť kombinačný futbal zo strany domácich s úspešným zakončením útočníkov, ktorí nastrieľali do polčasu 6  gólov, no pridať mohli oveľa viac. Za zmienku stojí prvé striedanie u hostí po štvrtom inkasovanom góle asi v 30. minúte 1. polčasu. Z ihriska odišiel pravý obranca, cez ktorého prechádzalo najviac zakončení. 
Do druhého polčasu nastupovali Dedinky s cieľom pokračovať v útočnom ťažení, čo sa im aj darilo. Obraz hry sa veľmi nezmenil oproti 1. polčasu. Domáci neustále búšili do hostí. V zápase mali k dispozícii niekoľko rohových kopov, ktoré P. Revay veľmi dobre „servíroval" hráčom, no skórovať zo štandardnej situácie im nebolo dnes súdené. Hostia mohli byť radi, že konečné skóre nebolo minimálne raz také vysoké. Sympatické na hráčoch Čoltova bolo hlavne to, že aj za nepriaznivého stavu podnikali nebezpečné brejky. Po dvoch takýchto útokoch musel hasiť brankár domácich Horváth, ktorý zoči voči čoltovským útočníkom uspel. Hostia zahrávali aj niekoľko rohov, no bezúspešne. 
Domáci podali zodpovedný výkon a potvrdili svoje postavenie v tabuľke, potešili domácich fanúšikov, ktorí však očakávajú aj prvé body z ihriska súpera. Zápas viedol korektne hlavný rozhodca Uhrín s asistentom Poťmákom.
M. Franko

{jcomments on}

Čítať 1925 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:28

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!