nedeľa, 26 máj 2013 20:45

Namiesto 0:4 ešte do polčasu v Brzotíne, odišli Čoltovčania domov s prehrou Doporučený

Napísal(a) mg
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Na ihrisku v Brzotíne bola nedeľa plná futbalu. Najprv krátko po obede nastúpili susedia z tabuľky Ml. Brzotín a hostia z Čoltova proti sebe v 23. kole II. triedy, aby na tom istom ihrisku o 17-ej súperili mužstvá I. triedy. V priebehu prvého polčase si hostia počínali v poli veľmi dobre a keby stav zápasu do prestávky ukazoval 0:4, nebolo by to nič zvláštne. Balázs ani Džobák nevyužili veľké šance na skórovanie, čo bola príležitosť domácich, ktorí prvú šancu využili na strelenie gólu, keď obrana

Čoltova zle odhadla obsajdovú situáciu hostí. V druhom polčase domáci zvýšili náskok až na 3:0 a v zlých poveternostný podmienkach sa zdalo, že hostia zložia zbrane. Stačilo im však 5 minút a stav sa zmenil na 3:2. Potom nasledovali zlé rozhodnutia hlavného rozhodca, ktorý najprv útočníkovi hostí rútiacemu sa s loptou na bránu domácich odpískal hranie rukou. Proti domácim neodpískal jednu jedenástku a tak pripravil hostí najmenej o bod. Šláger kola sa odohrával v Kunovej Teplici, kde sa stretli najhorúcejší ašpiranti na postup do vyššej súťaže domáci Štítnik a hostia z Honiec. Vedúce mužstvo tabuľky v ňom stratilo iba tri body a utrpelo iba druhú prehru v tomto ročníku súťaže, ale ani to neotrislo jeho postavením v tabuľke. Ostatné zápasy splnili predoklady, ktoré sa od mužstiev očakávali.

Výsledky: Ml. Brzotín – Čoltovo 4:2, Štítnik – Honce 3:0, Kečovo – Plešivec 0:6, Jovice – Gem. Hôrka B 2:1, Kružná – Pača 1:1.

TABUĽKA II. TRIEDY PO ODOHRATÍ 19. KôL:

 

 

 

 

 

 

 

{jcomments on}

 

Čítať 1930 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:30

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!