streda, 03 september 2014 17:14

Niekoľko otázok ešte pred zápasom Bohúňova s Krásnohorskou Dlhou Lúkou

Napísal(a) Bc. Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

bohunovo-sokol1aFutbalisti FK Sokol Bohúňovo začali nový ročník I. triedy majstrovstiev rožňavského okresu vo futbale pomerne rázne. Po štyroch kolách sú v popredí tabuľky, keď postupne zdolali futbalistov z Jablonova n/T 3:1, Hrhova 2:1 i Lipovníka 4:0. Iba bod si v štvrtom kole doviezli z Dlhej Vsi po remíze 1:1. Po t.zv. zahrievacích kolách v nedeľu 7. septembra privítajú popredný klub z Krásnohorskej Dlhej Lúky, s ktorým majú, rovnako ako aj Drnava, zatiaľ po desať bodov. Poradie medzi nimi určil iba lepší počet strelených gólov. Náš spolupracovník Štefan Tomášik pred týmto dôležitým zápasom položil Adrianovi Szaniszlovi, dnes už bývalému hráčovi Krh. Dlhej Lúky, niekoľko otázok:  

S akým cieľom idete do zápasu

Už pred sezónou sme si povedali, že každé mužstvo je poraziteľné a i my môžeme s každým aj prehrať. Futbal je nevyspytateľný. Radi by sme uhrali nejaký bodík. Viem, že súper je veľmi kvalitný, veď postavenie z posledných troch sezón tomu napovedá. Zameriame sa na ustráženie kľúčových hráčov a pokúsime sa dostať obranu pod tlak. Zo štandardiek sa nám tento rok darí a  možno tam niečo padne. Ak všetko splníme a vyvarujeme sa chybám, môžeme uspieť.

 

bohunovo-sokol2Aká je nálada v mužstve

Nálada je

vynikajúca. V Dlhej Vsi nám chýbali štyria hráči. Okrem jedného bude mužstvo v nedeľu  pokope a to je fajn. V piatok sa ešte zameriame zrejme na využívanie šancí.  

bohunovo-sokol1

S postavením v tabuľke sme spokojní a je dobre, že sme mali takýto dobrý štart.  
 

Tešíš sa na súboje v strede poľa s Jánom Čižmárom?

 

Samozrejme, že ako každý hráč sa teším na nasledujúci zápas. Tobôž, že to bude tak trocha špecifický a prestížny súboj bývalého a terajšieho klubu. Tabuľkové postavenie nerieši nič. Z môjho postavenia v zostave je predpoklad že sa stretneme s Jánom často. Jána si vážim, je to skvelý hráč, teraz bude ale protihráč.bohunovo-sokol3 Viem, že mu odchádza chuť, keď je odpojený z hry a ak sa nedostáva k zakončeniu, bude to pre nás fajn. Na to sa iste zameriame. A samozrejme po zápase ho pozývam na pivo. A teším sa i na súperových divákov, ktorí i teraz ku mne boli srdeční!

Aká bude zostava?

Zostava je vecou trénera a všetko sa môže zmeniť na poslednú chvíľu. Zaradenie T. Kovácsa v Dlhej Vsi na post stopéra ma prekvapilo, ale prekvapil ma i T. Kovács. Teda môžem len predpokladať a to podobnú zostavu, ktorá sa objavila na ihrisku proti Lipovníku.

 

Nebudete nejako špeciálne pripravovať na kvalitných hráčov súpera?

Budeme sa snažiť hrať bez zbytočných štandardiek, aby nedali z toho gól. Na tréningoch budeme nacvičovať rohy, dosť gólov dávame hlavou.

 

Bc. Štefan Tomášik

 

Čítať 1926 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:31

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!