nedeľa, 03 jún 2012 21:18

Niektorí registrovaní hráči aj v I. futbalovej triede horného Gemera hrajú zrejme len na diaľku Doporučený

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Niektorí hráči aj v I. futbalovej triede horného Gemera hrajú zrejme len na diaľku. Mužstvá sa vyhovárajú na nedostatok hráčov, niektorí z nich pracujú dlhodobo v zahraničí a tak nenastupujú s plným počtom hráčov, ale ak aj, tak bez náhradníkov. Je to na škodu veci mať svoje dorastenecké mužstvo hrajúce v súťaži, keď nevyužívajú ani túto možnosť na doplnenie mužstva mladými nádejnými futbalistami. Zrejme by ani Betliar neprišiel do Rožňavského Bystrého iba s ôsmimi hráčmi. Hádam si netrúfali aj s týmto počtom hráčov proti dobre rozbehnutým domácim získať priaznivý výsledok? Dvadsať minút pred 90. minútou musel hlavný rozhodca za stavu 5:1 predčasne ukončiť zápas,

lebo Betliarčania dvoch svojich zranených hráčov už nemali kým doplniť. Je to na škodu pre samotnú hru i nefér voči súperovi. Ale na to sme si už aj na hornom Gemeri zvykli... V tomto kole sa už rozhodlo o víťazovi  súťaže I. triedy. Stali sa ním futbalisti Krásnohorskej Dlhej Lúky, ktorí zvíťazili na neutrálnom ihrisku v Kunovej Teplici proti potrestanej Dlhej Vsi. Dlholúčania podávajú už dlhší čas slušné výkony a od 14. kola sú stále na čele tabuľky. Ich susedia, ktoí sa vlani dostali ako víťazi I. triedy do V. ligy museli po polovici súťaže ju opustiť. Nestane sa tak aj tomuto mužstvu? K ostatným zápasom ani netreba komentár.
Výsledky: Rožňavské Bystré – Betliar 5:1 (nedohrané v 70 min. pre stav hráčocv hostí pod 7!), FK Brzotín – Vyšná Slaná 3:2, Drnava – Hrhov 7:0, Slavošovce – Jablonov n/T 4:2,  Dlhá Ves – Krh. Dlhá Lúka 1:4, Bohúňovo - Vlachovo 3:0.

PRIEBEŽNÁ TABUĽKA I. TRIEDY PO 24. KOLE:
















{jcomments on}

Čítať 2420 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:32

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!