pondelok, 24 jún 2013 11:34

Ostrieľaní Vyšnoslanci nestačili na omladinu Vlachova bojujúcej o záchranu Doporučený

Napísal(a) Ladislav Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V dohrávke 17. kola I. triedy medzi mužstvami Vyšná Slaná a Vlachovo došlo k veľkému prekvapeniu, keď hostia, ak sa chceli zachrániť v 1. triede, museli vyhrať. Po výbornom výkone to aj dokázali a zachránili sa. Domáci neradi púšťajú doma body, ale na omladinu z Vlachova nemali. Hostia, vedomí si svojho postavenia, zaskočili skúsených a starších hráčov domáceho mužstva ofenzívnym futbalom až do konca stretnutia. Hlavne obrana domácich nedokázala ubrániť mladých útočníkov, ktorým

záloha veľmi dobre pomáhala. V 16. min. Zábrel sa šikovne uvoľnil a domáci sa ujali vedenia, 1:0. Ale hostí tento gól nezaskočil a po veľkom tlaku v 25. min. Leskovianský vyrovnal 1:1 a v 27. min Vysoký upravil polčasový výsledok na 1:2.
Aj druhý polčas bol v réžii hostí ale domáca obrana sa zlepšila a útočníkom hostí ukázala svoju silu.  A začal úradovať špilmacher domáceho mužstva Maroš Vido, ale obrana na čele s brankárom odolala. Po krásnom úniku v 82. min. hráč hostí upravil stav 1:3.
Po skončení stretnutia vypukla veľká radosť v tábore hostí, že naďalej budú účastníkom prvej triedy. Na margo stretnutia kapitán domácich Fifik povedal: „Vlachovčania nás zaskočili výbornou hrou a zaslúžene vyhrali.“ Vedúci hostí bol veľmi spokojný a povedal: „Naše mladé mužstvo pochopilo pod vedením pána Geceľovského, že bez  pohybu, bojovnosti a srdca sa nedá vyhrať. A naší hráči to dnes potvrdili.“ Pred peknou diváckou kulisou 120 fanúšikov aj z Vlachova rozhodoval Ráši.
Ladislav Székely

{jcomments on}

 

Čítať 1823 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:34

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!